Autor Subiect: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!  (Citit de 1147323 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline noiembrie

• Hero Member
  • Mesaje postate: 759
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #3195 : Sâmbătă, 01 Iulie 2017, 09:16 »
Bine ca l-a intampinat Wonderland si pe noul sosit, il salut si eu cu aceasta ocazie.
Iata ca "Cezarul"nostru nu se dezminte si cucereste tot ce apare in vest ! :angel:

Offline ave caesar

• Full Member
  • Mesaje postate: 120
« Răspuns #3196 : Sâmbătă, 01 Iulie 2017, 13:39 »
Noiembrie, bine ar fi daca si in vest ar fi un nucleu puternic de membrii SC, dar din pacate stam foarte slab la acest capitol. Ii pot numara pe degetele de la o mana pe cati stiu din zona. Observ ca in zona voastra si a Moldovei lucrurile stau altfel. Dar asta e, insa speranta moare ultima.

Offline alex1976

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #3197 : Duminică, 02 Iulie 2017, 18:42 »
Salut! Ma numesc Alex si sunt din Pitesti. Astept cu nerabdare sa va cunosc si sa merg in excursie cu voi. Sper sa se intample cat mai curand...

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #3198 : Luni, 03 Iulie 2017, 07:44 »
Ave_cesar, eu cred ca sunteti mai multi decat degetele de la o mana, din Vest, daca iei in considerare si judetele limitrofe Timisului.  ::)
Zona de SE- e iarasi o zona unde s-a inchegat un nucleu semnificativ de participanti activi la actiuni.
Cat despre Moldova , partea de NE - e adevarat ca suntem mai multi. Posibil sa mai creasca numarul, acum de cand s-a asigurat si transport din zona. Daca se mai organizeaza si petrecerea la Iasi, vom avea o imagine mai clara.... :dance: :thumbup: :strong:

Si, ca sa nu fiu  :offtopic: ;), ii urez bun venit lui Alex.
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline CarEle

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
« Răspuns #3199 : Marți, 11 Iulie 2017, 12:03 »
Buna,

Ma alaturi si eu comunitatii :)
Pe scurt despre mine: sunt din Timisoara, programator de profesie, sunt singura dar nu singuratica :) si imi place sa calatoresc.
Abia astept sa va cunosc si sa particip alaturi de voi in diverse excursii. Din pacate majoritatea locurile s-au epuizat, dar sunt optimista.

Ma bucur ca v-am gasit  :thumbup:

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #3200 : Marți, 11 Iulie 2017, 20:13 »
Bine ai venit CarEle!
Sper ca te-a reperat si ave cesar, nu de alta dar, recent s-a discutat ce putini sunteti din Timisoara.
Iata ca, incet-incet....
Cat despre locurile epuizate, daca te intereseaza o excursie, aboneaza-te la topic pe care e descrisa excursia respectiva  (Atasamente si alte optiuni -Anunta-ma cand apar raspunsuri) si poti primi notificari pe email, in caz ca cineva e nevoit sa renunte si cauta un inlocuitor.
Daca nu, sa stii ca si pentru anul viitor, cand se lanseaza excursiile trebuie sa te decizi rapid. Cele externe cred ca se vor lansa in curand. Cele interne - mai prin noiembrie-decembrie.
Succes!
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline CarEle

• Newbie
  • *
« Răspuns #3201 : Miercuri, 12 Iulie 2017, 14:03 »
Multumesc wonderland de primirea calduroasa :)

m-am abonat deja la 4 excursii  :applause: dar nu cred ca sunt sanse sa se mareasca numarul de locuri, in special pentru cele externe  :blush:

Offline ave caesar

• Full Member
« Răspuns #3202 : Miercuri, 12 Iulie 2017, 16:15 »
Da, wonderland, am reperat-o azi pe timisoreanca CarEle.
Deci, CarEle, bine ai venit in comunitatea noastra, ma bucur ca ne inmultim cei din Banat. In ce priveste sansa de excursii, spunea si wonderland nu de mult ca la multe excursii unii renunta in ultimul moment, chestia e sa fii pe faza si sa actionezi, ocupand locul gol (luand legatura cu agentia, etc). Bafta !

Offline CarEle

• Newbie
  • *
« Răspuns #3203 : Joi, 13 Iulie 2017, 14:37 »
Multumesc Caesar :D

deci, in cazul in care se elibereaza vreun loc, sun direct la agentie?

Offline Matias Camelia

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 76
« Răspuns #3204 : Vineri, 14 Iulie 2017, 22:38 »
Cine renunta lasa numarul de telefon, de obicei. Prima data iei legatura iute cu cine renunta, si apoi cu agentia.

Le excursiile externe nu pare sa renunte nimeni.

Offline ave caesar

• Full Member
« Răspuns #3205 : Vineri, 14 Iulie 2017, 22:49 »
CarEle,
cheia succesului e sa fii pe faza cand anunta cineva pe forum ca nu mai poate participa la actiunea de care esti tu interesata. Asta inseamna sa fii cu ochii pe anunturile de pe forum. Gigi a specificat undeva candva, ca pe forum sa ne lasam adresa de e-mail si nu nr. de telefon. Dar unii mai "incalca regula". Deci, in functie de ce modalitate de comunicare iti lasa cea care renunta (e-mail, telefon), actionezi, dar cat mai repede. 

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #3206 : Sâmbătă, 15 Iulie 2017, 07:24 »
Citat
admin, Regulament membru Singles Camp
14. Este strict interzisa furnizarea de date de indentificare a unui utilizator in viata reala, de catre un alt user.

Textul integral, aici:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,390.0.html

Undeva pe parcurs a aparut aceasta exceptie- poti lasa date de contact in situatii bine justificate. Pana acum asta e cam singura situatie bine justificata - cand trebuie sa intri rapid in contact cu o persoana care renunta in ultimul moment la excursie.

Camelia are dreptate, la externe se intampla mai greu. Iar de marit numarul de locuri, la fel de rar, tot ca exceptie. S-a intamplat anul asta la Samothraki (s-a dublat si s-au ocupat cu viteza luminii si cele 16 locuri in plus :faint:) si cam atat.

Foarte important e sa citesti prezentarea excursiei in detaliu, inainte de a face rezervarea. Si Gigi chiar da toate detaliile de care e nevoie.
Exista si niste conditii de renuntare:
http://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/

CarEle incet-incet ai sa intelegi cum functioneaza. important e sa iti iei un pic de timp sa rasfoiesti forumul.  :)

Offline DaniAndrei

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #3207 : Sâmbătă, 22 Iulie 2017, 12:01 »
Buna ziua lume!!! Eu sun Dani sunt din zona Timisoarei si imi place foarte mult sa calatoresc. Multumesc pentru ca am fost acceptat in comunitatea SC si de abia astept sa ne intalnim in septembrie pentru a petrece ceteva zile minunate prin Turcia.

Offline Matias Camelia

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 76
« Răspuns #3208 : Sâmbătă, 22 Iulie 2017, 18:50 »
Buna ziua lume!!! Eu sun Dani sunt din zona Timisoarei si imi place foarte mult sa calatoresc. Multumesc pentru ca am fost acceptat in comunitatea SC si de abia astept sa ne intalnim in septembrie pentru a petrece ceteva zile minunate prin Turcia.

Bine ai venit Dani! Sigur o sa petreci minunat in excursii cu acest grup, pentru ca excursiile sunt organizate in cele mai mici amanunte!

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #3209 : Luni, 24 Iulie 2017, 07:18 »
Bine ai venit Dani! Se pare ca se ingroasa gluma, pardon, randurile celor nou intrati din Timisoara.  :thumbup: