Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (621/933) > >>

alicedima:
Bun gasit tuturor. Eu sint Alice. Am 42 ani, single, doi copii (o copila de 16 ani impliniti si un print ce va face luna viitoare 10 ani), doua job-uri si foarte putin timp pentru mine. Am aflat de foarte curind despre voi de la cineva care a mers la activitati de ale voastre si vorbea cu atita caldura si drag de aceasta comunitate incit mi-am facut curaj si m-am inscris. Sint un om foarte vesel si glumet, comunicativ drept urmare duc dorul unei vieti sociale in afara muncii si copiilor. Abia astept sa va cunosc!

Simsim:
Buna seara,tuturor.Simona este numele meu si nou inscrisa in grup.44 de ani. :thumbup:

GabrielaIV:
Buna si bine ati venit!
Pandora , ma bucur ca ai renuntat la "prejudecati"
Alice , acestea au fost si  pentru mine motivele  care m-au facut sa intru in aceasta "familie " minunata.
Simona , bine ai venit.
Cu putin curaj, ve?i cunoaste oameni frumosi si veseli si veti vedea locuri foarte interesante.

CrissCriss:
Bun venit Camelia, Mirela, Mihaela, Andreea si Oana, Simona Alice, Pandora si tuturor noilor membri SC. Veti intalni oameni minunati si veti vedea locuri deosebite alaturi de noi prieteni. Eu am intalnit prin intermediul SC prietene care mi-au devenit adevarat sprijin si care m-au ajutat sa vad viata cu alti ochi. Va doresc sa aveti acelasi noroc ca mine.

marius5:
Salut si bine v-am gasit  !
Sunt Marius din Bucuresti, proaspat inscris in Singles Camp&Travel . :thumbup:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă