Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (615/933) > >>

Florea Mirela:
Buna seara! Sunt Mirela si sunt ,,proaspata"  membra a acestui forum! Imi plac calatoriile, imi place sa merg in locuri noi, sa cunosc oameni interesanti. Profesia imi ocupa destul de mult din timp, asa ca, probabil este si un motiv pentru  ,,singuratate". Incerc sa imi fac planuri pentru concediu si acum sunt in perioada de tatonari si cautari. Sper ca inscrierea mea aici sa fie o experienta frumoasa.

seat2007:
Buna seara, ma numesc Calin si in seara asta m-am alaturat si eu clubului SCT.
Sunt o fire vesela, imi plac foarte mult calatoriile si sper sa-mi fac o multime de prieteni aici.
Va imbratisez cu drag.

wonderland:
Bine ati venit! E cel mai potrivit loc pentru calatorii si prieteni!  :thumbup:

Nina Petre:
Buna,
eu sunt Nina, nou-nouta pe-aici! Sunt cam timida de fel dar cum se zice "sunt timid dar ma tratez"! De data asta vreau sa incerc " s-o tratez "cu voi
sa vedem ce iese!
Era gata-gata sa ma inscriu la toate excursiile voastre dintr-un exces de entuziasm, asa de mult mi-au placut...dar m-am oprit totusi la doua pentru inceput: Apuseni si Samothraki, stilul mai activ, clar! Excursia in Islanda m-a zapacit de tot, vreau sa ajung acolo neaparat. Insa doar 8 locuri, maiculita? Asta e doar pentru premianti inseamna. Ma pun si eu la rand, poate in doi trei ani voi reusi sa ma vad pe lista.
In rest ce sa zic, numai de bine!

ada81:
bun venit Nina in randul nostru. Lasa timiditatea deoparte, aici suntem o mare , mare familie.  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă