Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
oradeanca:
:flori:Salut , cei vechi , eu.....sant cel ( cea ) noua !!!! Oradeanca , imi pare bine ca am intrat in aceasta comunitate !!!! Totul e foarte nou pentru mine , incerc sa " ma familiarizez " cu ce se intampla pe la voi . Ma voi prezenta pe scurt : am 60 de ani , impliniti de curand , sant vaduva de 4 ani , imi plac calatoriile ca sa am posibilitate sa vad locuri noi , imi place sa interactionez cu oamenii , sa socializez . Nu am stiut ca exista si aceasta posibilitate de a face excursii numai cu oameni singuri . Acum am aflat si ma bucur !!!! Nadajduiesc ca mesajul meu sa ajunga .....unde trebuie sa ajunga , ramane sa aprofundez problemele . Sa auzim numai de bine !!!!! Oradeanca .
CrissCriss:
Bine ai venit oradeanca, sigur vei intalni oameni minunati si te vei bucura de noi prieteni in randul membrilor SC. :)
CatalinB:
Salutare tuturor! Numele meu este Catalin, sunt din Iasi, am 37 de ani si sunt divortat de curând. Sunt o fire vesela, comunicativa , i-mi place sa calatoresc , sa cunosc locuri si oameni noi. Ador sa dansez, sa merg la petreceri si sa socializez. M-am hotarât sa-mi restartez viata si sa o iau de la capat cu oameni de calitate si poate, cine stie, în aceasta comunitate i-mi voi gasi ?i eu sufletul pereche.. :). Astept cu nerabdare sa va cunosc si sa petrecem timp de calitate împreuna!
gbrlmuresan@yahoo.com:
Buna !Sunt Gabi din Cluj Napoca si m-am inscris in acest grup cu speranta ca o sa sarbatoresc trecerea peste ani impreuna cu oameni sociabili,deschisi,fara inhibitii,desi inca necunoscuti!Craciun fericit tuturor!
mirelam:
Craciun Fericit! Da, asa este, ati gasit o comunitate de oameni minunati! Participati la actiuni si va veti convinge! Multa sanatate si prosperitate si sa ne re-vedem cu bine la anul! Cu drag, Mirela! *|* :thumbup: :dance: :kissing:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă