Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
ave caesar:
Bun venit, Iuliana, in acest grup asteptarile tale pot deveni realitate.
MariusPortango:
Ma numesc Marius. Am 44 de ani. Nu am asteptari. Incerc sa fac fiecare lucru din viata mea la fel de simplu si firesc precum respir! Si sunt singur!
ValiF:
Bun venit noilor sositi! :) Suntem o gasca de oameni frumosi, care zambesc si se distreaza. ;)
Radu Romanescu:
:D Buna ziua tuturor ! Sunt Radu Romanescu din Constanta,am aceeasi adresa de facebook...si-mi cer scuze daca deocamdata voi pastra un dram de rezerva in a ma prezenta in detalii ceva mai colorate ! ;) Sunt...un barbat situat in categoria..."ALTFEL",adica ma pricep la absorbante mai bine ca la fotbal si fac cafeaua dimineata in timp ce te machiezi ! ;) Toate cele bune tuturor,voi participa la Revelionul organizat la Govora si pe aceasta cale adresez rugamintea membrilor onoratei comunitati care locuiesc in Constanta sa-mi scrie doua randuri pe facebook,repet adresa Radu Romanescu Constanta !in speranta ca daca vom calatori impreuna...ne vom simti mai relaxati la destinatie !
dorina.b:
Buna ziua, sunt Dorina, 45 ani, Alba Iulia ?i sper s? fac parte din aceast? comunitate (s?-mi doresc s? fie pentru scurt sau lung timp?- cum o fi!) ?i în viitorul apropiat, sper sa particip la excursii/evenimente care se vor mai organiza.
Nu stiu dac? e bine unde am postat.
Va salut pe to?i ?i care merge?i la revelion, distrac?ie pl?cut?!!!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă