Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
Ayouni:
--- Citat din: FIF din Joi, 02 Septembrie 2010, 19:17 ---Bine v-am RE_gasit !
--- Terminare citat ---
bine ai re-venit, FIF! imi amintesc de tine, tu esti din vechea garda, cand am intrat eu pe forum prin martie, tu deja dezbateai in stanga si dreapta. sper ca ai avut o vara fierbinte si buna! admin iti poate spune daca se face un nucleu la constanta si poate chiar te intereseaza pe tine sa deschizi clubul marii negre :) din cate am vazut exista "miscare la bucatarie", in sensul ca se pregateste o iesire sambata seara si probabil si duminica. a se vedea pe ayouni business class. asa ca poti sa-ti amani zborul pana duminica daca doresti. o seara buna.
Ayouni:
--- Citat din: moriko27 din Joi, 02 Septembrie 2010, 21:16 ---As vrea sa salut si eu toti membri acestui club minunat care mi-au dat ocazia sa-mi alung singuratatea ce ma acaparase de ceva timp.Aceste doua iesiri pe care le-am avut inpreuna au insemnat foarte mult pentru mine .Am revenit la viata (cum s-ar spune)si ma bucur nespus de mult ca mi-ati fost alaturi .Deja ma simt ca intr-o familie.Felicitari organizatorilor si s-o tinem tot asa :)
--- Terminare citat ---
moriko, bine ai venit pe forum! ca in real deja ne cunoastem si stim ce femeie exceptionala esti! frumoase sunt cuvintele tale despre intalnirile noastre de pana acum, de fapt au fost trei: bulgaria, mogosoaia si busteni! :)
FIF:
--- Citat din: Ayouni din Joi, 02 Septembrie 2010, 22:21 ---
--- Citat din: FIF din Joi, 02 Septembrie 2010, 19:17 ---Bine v-am RE_gasit !
--- Terminare citat ---
bine ai re-venit, FIF! imi amintesc de tine, tu esti din vechea garda, cand am intrat eu pe forum prin martie, tu deja dezbateai in stanga si dreapta. sper ca ai avut o vara fierbinte si buna! admin iti poate spune daca se face un nucleu la constanta si poate chiar te intereseaza pe tine sa deschizi clubul marii negre :) din cate am vazut exista "miscare la bucatarie", in sensul ca se pregateste o iesire sambata seara si probabil si duminica. a se vedea pe ayouni business class. asa ca poti sa-ti amani zborul pana duminica daca doresti. o seara buna.
--- Terminare citat ---
da... dezbateam p'aci cand amu un veac! vara a fost pre afierbinte din pacate!
si si mai rau imi pare ca nu pot ramane peste week-end, dar am deja programul stabilit, cu intalniri pana duminica dim!
poate data viitoare si poate reusim sa adunam si constantenii!
nb @ll
camym:
Buna ziua, sunt noua pe forum si sunt interesata de actiunile acestei comunitati.Tot din Constanta sunt si eu.Daca se misca ceva legat de un club la Marea Neagra, doresc sa fiu si eu cooptata.
admin:
Bine ai venit camym! Speram sa finalizam totul inainte de plecarea in Delta, dar din pacate, nu am resuit. Daca ai sa urmaresti forumul, o sa gasesti in curand toate informatiile. Oricum sunt destul de multi inscrisi din Constanta.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă