Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (59/932) > >>

FIF:
multam, dar nu pot promite nic

moriko27:
As vrea sa salut si eu toti membri acestui club minunat care mi-au dat ocazia sa-mi alung singuratatea ce ma acaparase de ceva timp.Aceste doua iesiri pe care le-am avut inpreuna au insemnat foarte mult pentru mine .Am revenit la viata (cum s-ar spune)si ma bucur nespus de mult ca mi-ati fost alaturi .Deja ma simt ca intr-o familie.Felicitari organizatorilor si s-o tinem tot asa  :)

luciamanta:

--- Citat din: moriko27 din Joi, 02 Septembrie 2010, 21:16 ---As vrea sa salut si eu toti membri acestui club minunat care mi-au dat ocazia sa-mi alung singuratatea ce ma acaparase de ceva timp.Aceste doua iesiri pe care le-am avut inpreuna au insemnat foarte mult pentru mine .Am revenit la viata (cum s-ar spune)si ma bucur nespus de mult ca mi-ati fost alaturi .Deja ma simt ca intr-o familie.Felicitari organizatorilor si s-o tinem tot asa  :)

--- Terminare citat ---
Bine ai venit pe forum, Moriko27. Deja ai participat la 2 intalniri? Ma uimesti si iti transmit felicitari! Imi pare rau ca nu ne-am cunoscut!

moriko27:
Merci mult cu siguranta ne vom intalni cat de curand :)

luciamanta:

--- Citat din: moriko27 din Joi, 02 Septembrie 2010, 21:35 ---Merci mult cu siguranta ne vom intalni cat de curand :)

--- Terminare citat ---
Moriko, la ce intalniri ai participat, daca nu sunt prea indicreta?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă