Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
Viky:
Buna! Sint Viky din Sibiu, 53 ani, sint singura de aproape 5 ani.Dupa o casnicie de 28 ani, D-zeu l-a luat pe sotul meu.Asa ca incet , incet a trebuit sa ma invat cu singuratatea...dar e foarte greu mai ales ca sint o fire optimista, vesela, imi place muzica, imi plac calatoriile.Am aflat de comunitate de pe Facebook, cred ca a postat cineva si asa m-am hotarat sa ma inscriu dupa ce am vazut ca e un site serios.Sper sa-mi fac prieteni si sa particip la actiunile organizate.
ave caesar:
Bun venit Viky ! Garantat nu o sa-ti para rau ca te-ai inscris; acest lucru o sa-l constati dupa prima actiune la care o sa participi. :thumbup:
Mireylle:
Multumesc, Wonderland ptr raspuns. :)
Seara faina!
Viky:
Multumesc ave caesar. Nu ma asteptam sa-mi ureze cineva bun venit asa repede! O seara faina!!!!!!
MARIA MAGDALENA:
Buna ! Sunt Maria-Magdalena din Bacau si m-am inscris de cateva zile. Nu sunt prea "vorbareata" in mediul virtual, insa abia astept sa-mi fac noi prieteni in excursiile la care voi participa (imi doresc sa fie cat mai multe). Deja m-am inscris la Sibiel la inceputul lui decembrie unde sper sa ne distram maxim !
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă