Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
sebibutu:
Buna dimineata,
Ma numesc Sebastian, am 33 de ani, sunt din Buzau, de profesie sunt Economist, activitate pe care o si practic de sase ani.
Daca ar fi sa aleg intre turist si calator as spune ca sunt turist in proportie de 40% si calator in proportie de 60%.
Ca pasiuni am stiintele exacte, astrofizica, fizica cuantica, si tot ce tine de abstract.
Cum v-am descoperit ? Dintr-o pura si simpla intamplare, vinovat de acest aspect este batranul Google.
Astazi, 22 Septembrie 2016, la ora 17:21 (ora Bucurestiului) va fi Echinoctiul de toamna.
Astazi incepe toamna, anotimpul belsugului, anotimpul in care eu voi cunoaste o echipa minunata de oameni, si, cel mai important, o gasca noua de adevarati prieteni.
Abia astept sa ne cunoastem, sa ne descoperim pe fiecare in parte, si, sa ne vdem la fiecare eveniment al SC.
Bine v-am gasit si o toamna minunata !
Al vostru partizan,
Un simplu buzoian,
Sebastian.
ancab:
Buna seara,
Sunt noua, ma numesc Anca, am 47 ani si de 2 ani sunt in Bucuresti. Am descoperit aceasta comunitate, ma bucur ca exista si apreciez foarte mult entuziasmul si daruirea initiatorului proiectului. FELICITARI! Cred ca fiecare eveniment desfasurat pana acum a fost unic si imi doresc sa particip cat mai curand la unul dintre ele. :)
noiembrie:
Bun venit printre noi!
La esalonul nou varsta e din ce in ce mai frageda .Nu vreau sa cred ca starea de single face rau tinerilor nostri.
Si atunci, smechereste o sa spun ca ei ajung mai devreme la starea de trinitate, dupa Osho, ADEVAR, CONSTIENTA,EXTAZ.
Diana75:
Ma numesc Diana am 41 de ani si m-am trezit singura, peste noapte, dupa 25 de ani. Sunt medic si lucrez destul de mult, dar m-am hotarat ca acum este momentul sa fac ceva numai pentru mine. Mi-a placut ideea Single Camp asa ca m-am inscris. Astept cu nerabdare prima excursie.
Sanatate ca-i mai buna decat toate.
CrissCriss:
Buna ziua tuturor,
Ma cheama Cristina,sunt din Bucuresti, am 50 de ani si acum ....sunt singura. Mi-a trebuit o saptamana de cand am aflat de acest site sa-mi fac curaj sa ma inscriu si alte cateva zile sa imi iau inima in dinti si sa imi rezerv un loc pentru evenimentul care se adreseaza celor noi intrati. Sper sa intalnesc oameni minunati si sa ne petrecem o parte din timpul liber intr-un mod cat mai relaxant si mai placut.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă