Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (558/933) > >>

Silvia_C:

Bun venit, Tinu:applause: :thumbup:  in grupul nostru!!   Aici, gasesti tot ceea ce-ti doresti, drumetii, distractie si multa, multa voie buna!! *|* *|*

Tinu:
Pai da, sa trecem la fapte! Excursiile "puternice" sunt full, asa ca voi lua Fagarasul.

TIRCA LAURA:
Buna seara si bine v-am gasit...veseli, optimisti, plini de sperante si sper si de sanatate!
Numele meu este Laura, am iesit recent dintr-o relatie "singuratica" de 3 ani si jumatate si sper sa imi recapat bucuria de a trai pe care am pierdut-o in acesti ani.
Am citit aseara pe forum destul de multe dintre postarile membrilor si mi-am dat seama ca fiecare dintre noi venim aici cu durerile, experientele si "nereusitele" proprii, dar toti venim cu multa speranta, incredere ca vom gasi oamenii care sa rezoneze cu spiritul nostru dar si cu dorinta de a ne redescoperi.
M-a convins relaxarea si deschiderea cu care se discuta subiecte pe care altii le considera "tabu" sau "incomode", si oamenii mandri de statutul lor, oricare ar fi acesta (celibatar, divortat, vaduv, etc.)
Cred ca fiecare dintre noi a avut partea lui de iubire, de fericire, de bucurie, de suferinta, de lacrimi, de furie, de dezamagire si frustrare in viata de pana acum, dar indiferent prin ce faze ale statutului civil am trecut, cel mai mult conteaza sa fim constienti ca viata ne ofera de cele mai multe ori ceea ce avem nevoie si nu ceea ce credem ca ne dorim. Chiar daca toate usile din fata se inchid, uita-te in jur... vei gasi o alta usa descisa... In momentul de fata, printr-o intamplare, eu am gasit usa catre voi. Si cred ca viata mi-a deschis-o cu un scop.
Va salut cu drag si sper sa ne intalnim curand.

hurtbrain:
Buna seara, ma numesc Tania, si am o singura intrebare: unde v-ati ascuns pana aseara, cand am vazut site-ul pe facebook? Oricum, nu ma intereseaza un raspuns, important este ca v-am intalnit si sunt tare fericita ca mi s-a permis intrarea in acest club. Bine v-am gasit, oameni frumosi! :D

Necula Mihaela:
Bun venit Laura si Tania, sper sa va placa la Siglecamp si sa ne intalnim intr-una din excursii!

*|*  *|*  *|*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă