Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (55/932) > >>

crira:
Vreau sa va salut si eu si sa imi exprim marea bucurie ca am intalnit aceasta comunitate, in incercarea de a gasi pe net posibilitati de petrecere a timpului liber pentru cei singuri. Numele meu este Cristina, am 36 ani (peste cateva zile), sunt divortata de aprox. 5 ani si nu am copii. Am dat o raita pe site si pe forum si pot spune ca sunt foarte incantata de ceea ce am vazut, de ideea de Singles Camp si de modul in care aceasta a fost transformata in realitate, dar mai ales de oamenii minunati si deschisi care fac parte deja din aceasta comunitate. Trebuie felicitat si administratorul, care merita din plin numai cuvinte de lauda. Sper ca imediat ce imi permite timpul, sa va intalnesc si in realitate pe unii dintre voi, in una din excursiile organizate prin SC. De abia astept!

Ayouni:
bine ai venit crira! ne bucuram mult sa te avem printre noi; asa cum spui si tu, sper sa ne vedem intr-una din actiunile SC cat de curand.  numai bine!

Ayouni:
serene, urasc_singuratatea, bine ati venit pe forum! va asteptam alaturi de noi la multe actiuni.

krissunu:
Bine  ai venit  @crira    :)

luciamanta:

--- Citat din: crira din Duminică, 29 August 2010, 20:19 ---Vreau sa va salut si eu si sa imi exprim marea bucurie ca am intalnit aceasta comunitate, in incercarea de a gasi pe net posibilitati de petrecere a timpului liber pentru cei singuri. Numele meu este Cristina, am 36 ani (peste cateva zile), sunt divortata de aprox. 5 ani si nu am copii. Am dat o raita pe site si pe forum si pot spune ca sunt foarte incantata de ceea ce am vazut, de ideea de Singles Camp si de modul in care aceasta a fost transformata in realitate, dar mai ales de oamenii minunati si deschisi care fac parte deja din aceasta comunitate. Trebuie felicitat si administratorul, care merita din plin numai cuvinte de lauda. Sper ca imediat ce imi permite timpul, sa va intalnesc si in realitate pe unii dintre voi, in una din excursiile organizate prin SC. De abia astept!

--- Terminare citat ---
Iti uerz din suflet, bine ai venit Cristina!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă