Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (54/932) > >>

urasc singuratatea:
Buna Lucia si o zii frumoasa la toata lumea. Lucia draga, inainte de toate,iti multumesc pentru urare de bun venit,am cam tot citit pe acest forum,dupa cum am observat ,tu si inca cateva persoane tineti discutiile in toi pe aici. Bravo voua va felicit si sper ca ma voi alatura si eu voua in limita timpului meu,ca imi santeti dragi. O duminica frumoasa pentru fiecare!!

Catherinna:
urasc singuratatea, serene si Maria , va fac si eu urari de bun venit pe forum ; eu sunt doar forumista inca nu am participat la intalniri dar sigur ma bucur mult pt. cei care au reusit sa se cunoasca si sa petreaca impreuna zile de relaxare ; cei care participa la intalniri sa nu uite forumul  :) si aici se petrec clipe frumoase  :)

urasc singuratatea:
Buna Catherine,eu sunt Bety si iti multumesc pentru urare de bun venit. Ai dreptate,chiar daca noi inca nu am participat la intalnirile fata in fata,forumul este un loc frumos unde putem sa schimbam gandurile noastre ,pentru inceput.
Iti doresc o duminica minunata!

urasc singuratatea:
Scuze Catherinna,ti am gresit numele,sper ca nu te superi? :)

Catherinna:

--- Citat din: urasc singuratatea din Duminică, 29 August 2010, 13:54 ---Scuze Catherinna,ti am gresit numele,sper ca nu te superi? :)

--- Terminare citat ---

Nu se pune problema sa ma supar pt. atat; o duminica frumoasa sa ai si tu ; sufletele singure se intalnesc oriunde  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă