Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
DB-01-VIN:
Multumesc de urari. Cartex= zumba e o idiotenie, crede-ma pe cuvant, e o chestie pt. pers.lenese care au nevoie de "stimulenti" pt. a face ceva ...Si oricum rezultatul e pe jumatate fata de o activiatate sportiva. Zumba NU e sport, e miscare, e entertainment....e o vrajeala...Cu prima ocazie poate va reconvertesc la activitati cu adevarat atractive.
Cheers.
DB-01-VIN:
Acum am observat multumita lui Krondia: de fapt ma inscrisesem pt. drumetia din august pe Transfagarasan nu cea din Apuseni din aprilie. Ideea e ca ambele imi plac, in fc. de program sper sa particip la ambele.
STAN.V:
Buna seara,
abia ce m-am inscris si eu. am vazut un reportaj la tv despre site-ul asta si mi-am dat seama ca ma intereseaza conceptul. ma voi lamuri pe parcurs, probabil, cat de bine ma pot integra. imi doresc sa da
Ioan_586:
Buna seara,
Am auzit la radio despre site-ul acesta si mi-am zis ca merita sa incerc, din cate stiu este un concept unic in Romania. Ma incanta mult ideea de iesiri/vacante in natura. Sper sa nu raman dezamagit.
Numai bine, Ioan
florin stoica:
buna seara sunt florin si sunt si eu nou aici.am sa fiu prezent la sibiel si daca cineva doreste si putem sa ne grupam am 3 locuri din sibiu libere.de fapt am 3 locuri de la alba iulia daca intereseaza pe cineva.salutari!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă