Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (528/933) > >>

mirela123:
multumesc pentru urarile de bun venit.
va doresc un week-end relaxant.

simonas:
Buna, sunt Simona, am 46 de ani (doar in buletin, nu in suflet), sunt din Bucuresti si abia astept sa va cunosc.

SIMONA_ARAD:
Bine ai venit ,Simona! Te saluta tot o Simona din vestul tarii. Sa te simti bine alaturi de noi si sper sa ne cunoastem. :flori:

MayaS:
Buna ziua....eu sunt cam ,,veche" in acest club, dar in acelasi timp noua...nu am avut niciodata curajul de a participa la vreuna din actiunile de aici desi, recunosc am tanjit sa o fac.Motivul???....varsta mea...anul acesta voi implini 50 de ani si mereu am considerat ca poate nu-i potrivit pentru mine.Insa, tare mult mi-as dori o drumetie pe carari de munte ( costitutia ma ajuta).Ce spuneti?...Sa incerc si eu Scrovistea????

Misona:
Buna dimineata Maya S! Desigur ca ar trebui sa vii sa ne cunosti, aici in SC importanta e atitudinea si tineretea sufletului, nu varsta biologica (sa zicem ca sunt si oameni care terminau gimnaziul cand te-ai nascut tu:))... Da, Scrovistea e un inceput bun mai ales pentru ca este o actiune dedicata celor noi (asta nu inseamna ca nu vor fi si din cei care au mai participat si il vom asista pe Gigi. Asa se intampla in fiecare actiune pentru a transmite spiritul, prietenia si optimismul SC mai departe). Sper ca te-am convins@..daca nu...mai scrie-mi si mai insist :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă