Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (487/933) > >>

ada81:

--- Citat din: EmiDragan din Vineri, 06 Martie 2015, 09:25 ---BUNA!
MA BUCUR CA V-AM GASIT!  :)
 IMI PLACE TARE MULT IDEEA SINGLES CAMP SI DEJA AM SUBSCRIS PENTRU O EXCURSIE.SA VEDEM DACA AM SI NOROC SA MAI GASESC LOC!
ABIA ASTEPT SA CUNOSC OAMENI NOI!
O ZI BUNA TUTUROR!  *|*

--- Terminare citat ---

bun venit EmiDragan

ella:

--- Citat din: Mirela55 din Vineri, 06 Martie 2015, 12:18 ---Hei!!! Chiar nu vrea nimeni la teatru?
Asa cum am postat acum doua zile, spuneam ca am luat doua bilete la teatru si nu stiu cu cine sa merg!!!!
E cineva amator/amatoare?
Piesa - Noapte buna mama - ArCub (in zona str. Batistei), sambata 7 martie, ora 19.
Autor Marsha Norman, in regia lui Mircea Cornisteanu şi cu o distribuţie de excepţie, Florina Cercel şi Cerasela Iosifescu.
Vorbesc serios! E cineva amator/amatoare?
Daca da, trimiteti mesaj pe mirianas2002@yahoo.fr
Sau lasati un mesaj aici.
O zi buna va doresc!

--- Terminare citat ---
Am vrut sa-ti trimit mail dar spune ca adresa e gresita. Daca vrei , suna-ma la nr. 0786473160.

ada81:

--- Citat din: Mihai_R din Sâmbătă, 07 Martie 2015, 14:56 --- :tomato:toate sint ocupate..poate la anu..

--- Terminare citat ---
Ai sa afli singur maine cand vei vedea cate suntem online. Eu una voi spune prezent la apel.

mariana0212:
Buna ziua si bine v-am gasit !Laudabila ideea unui grup de acest gen si actiunile pe care le initiaza.Desi am intrat de ceva timp in comunitatea grupului ,nu am reusit sa-mi fac cont pe forum,desi mai intram si doar citeam postarile.Deabia astept sa va intalnesc pe 22 la Predeal :thumbup:

merylungu:

--- Citat din: Mihai_R din Miercuri, 04 Martie 2015, 17:02 ---cred ca sint singur si aici.... :help: :surrender:

--- Terminare citat ---

--- Citat din: merylungu din Duminică, 04 Ianuarie 2015, 13:57 ---daaa...am citit lucrurile frumoase in care sunteti antrenati. Desi nou inscrisa si nestiind axact ce se.ntampla mi se pare destul de interesant...Ma numesc Maria si astept sa mi se intample si mie, unei "devenita persoana singura"' de cativa ani, lucruri frumoase... :)

--- Terminare citat ---

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă