Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
mitflor:
Buna ziua,
Ma numesc Florin,sunt din Bucuresti si sunt foarte bucuros ca v-am descoperit.O zi minunata
ave caesar:
--- Citat din: Cris-TM din Joi, 12 Iunie 2014, 11:44 ---Buna tuturor,
Ma numesc Cristina, sunt un nou membru al "Singles Camp" si sunt din Timisoara. Sper sa reusesc postarea, n-am mai intrat pe vreu forum pana acum. Mai este cineva din Timisoara?
O zi excelenta tuturor si ne mai vedem!
--- Terminare citat ---
Buna, Cris-TM ! Eu sunt de langa Lugoj, cu serviciul in Recas. Mai cunosc inca doua banatzence din Singles Camp (SC), deci nu esti singura din Banat. O seara placuta !
cristinamar:
S-au mai facut intalniri in Bucuresti, prin parcuri sau vreo cafenea, restaurant? Am vazut ca, desi majoritatea scriu ca sunt dornici sa cunoasca oameni noi, sa iasa din casa, nu vine nimeni cu propuneri de intalniri in weekend, iar cand cineva face o astfel de propunere foarte putini sunt cei care vin. Pentru ca nu exista o rubrica destinata intalnirilor membrilor trebuie sa scriem aici. Asa ca ce ziceti de o iesire pentru duminica viitoare, 29 iunie, parcul Tineretului, ora 12.00. Ce ziceti, veniti cat mai multi bucuresteni? Ora si locul se poate schimba, daca sunt mai multi doritori, eu doar am sugeret Tineretului pentru ca este mare si are statie de metrou aproape.
cristinamar:
--- Citat din: cristinamar din Vineri, 20 Iunie 2014, 15:53 ---S-au mai facut intalniri in Bucuresti, prin parcuri sau vreo cafenea, restaurant? Am vazut ca, desi majoritatea scriu ca sunt dornici sa cunoasca oameni noi, sa iasa din casa, nu vine nimeni cu propuneri de intalniri in weekend, iar cand cineva face o astfel de propunere foarte putini sunt cei care vin. Pentru ca nu exista o rubrica destinata intalnirilor membrilor trebuie sa scriem aici. Asa ca ce ziceti de o iesire pentru duminica viitoare, 29 iunie, parcul Tineretului, ora 12.00. Ce ziceti, veniti cat mai multi bucuresteni? Ora si locul se poate schimba, daca sunt mai multi doritori, eu doar am sugeret Tineretului pentru ca este mare si are statie de metrou aproape.
--- Terminare citat ---
Of, asa imi trebuie daca nu prea mai intru des pe forum si daca nu citesc cu atentie. Credeam ca sunt pe topicul Subiecte generale - Chat, aici putem discuta orice fara sa fim off topic. Chiar ma miram ca nu s-a mai mobilizat nimeni. Mai ales ca acum intr-un final, poate vine si vara pe la noi, dupa atatea ploi. Am vazut ca nu pot sa sterg postarea, asa ca rog moderatorul sa o faca.
monique_r:
Buna!
Numele meu e Monica, am 36 de ani si sunt din Bucuresti. Am descoperit intamplator aceasta comunitate acum vreo luna, iar zilele trecute dupa ce am citit despre grup, despre actiuni, am vazut care e atmosfera pe forum, am decis sa ma inscriu si eu. Ce am gasit aici pare sa fie exact ce am nevoie. Sunt single si in ultima vreme am constatat ca nu prea mai am cu cine sa ies undeva intr-un weekend, nu mai vorbesc de o vacanta. De ce? Pentru ca majoritatea prietenilor mei si-au format o familie, au copii sau se pregatesc pentru venirea lor, ies tot cu familisti, iar eu am inceput sa ma simt pe dinafara in compania lor.
Asa ca ma bucur ca am aflat de voi, sper sa ma integrez in grup si sa particip la o actiune cat mai curand, sa va cunosc si personal pe o parte dintre voi. :)
O seara frumoasa tuturor!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă