Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (378/933) > >>

admin:
Bine ai venit Mirela!  :)

eEduard:
Bine ai venit Mirela! Nu îți face probleme că ești timidă...mai ne trebuiesc vreo doi-trei și facem CLUB.  :blush: :) Ai găsit locul potrivit.  ::)

lucian75:
Bine v-am....regasit :)

poate am cam exagerat...insa cum am spus si mai inainte....de ceva timp am o stare proasta de irascibilitate amestecata cu amaraciune in suflet,singuratate...ce mai,cam toate ingredientele necesare ptr a fi dat peste cap foarte repede...

insa gata,mi-am invatat lectia,va avertizez de la inceput...poate o sa fiu prea agasant ptr unele persoane,poate o sa enervez pe altii prin prezenta mai agresiva pe forum...insa nu a fost decat un mijloc de a combate singuratatea,de a iesi din aceasta pasa proasta...stiu ca in mare parte numai de mine depinde totul...insa din pacate am obiceiul de a complica si mai mult situatii simple...

PS ...aprilie nu a avut intentii rele,si ea trece prin momente poate mult mai grele...si la starea prin care treceam nu mi-a trebuit prea mult sa rabufnesc...ii pare rau de ce s-a intamplat...dar oricum i-am promis ca nu scapa asa usor :P ma mai gandesc pana la prima ocazie in care poate ne inalnim :)

kike:
  :yeah: In sfarsit, ma bucur ca au stat de vorba adultii din voi :kissing:

Mari_a:
Bine (ca) ai (re) venit!  :)   Nu stiu pe forum cum o sa-ti fie (acum, vara, se scrie putin, lumea e plecata care-incotro), dar la intalnirile in real o sa-ti placa sigur cu noi, ai sa vezi!  :D
Ai grija pe-acolo prin nord, lipsa soarelui duce la lipsa vitaminei d, care duce la stari din astea... Imi zicea fiica-mea ca unul dintre primele lucruri care li s-au spus studentilor straini in Suedia a fost sa se vitaminizeze si mineralizeze suplimentar fata de aportul din alimente, tocmai din cauza ca lungile nopti nordice ii afecteaza si pe ei, pe localnici, si cu atat mai mult pe noi, astia mai meridionali....

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă