Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (4/930) > >>

admin:
Bine ai venit Laura! Azi, a fost cel putin pentru mine o zi mai mult decat una inghetata, simt si acum frigul, care aici in oras nu-mi face nici o placere. Altfel era intr-o cabana inzapezita, cu un foc in semineu, cu vin fiert mirosind a scortisoara...Niste pomi incarcati, cu crengi grele si lasate pana jos, cu mirosul de lemn ars... Cam idilic daca ma uit pe geam si vad soferii cum se chinuiesc pe strazile inghetate...

capsuna:
Buna seara tuturor,
Gigi draga, sunt de gen feminin, si sa stii ca m-ai dezamagit ....ca nu esti bogat....
Dar esti inginer ca si mine (si daca vrei facem schimb de bancuri cu ingineri) si atunci voi trece cu vederea faptul ca nu stralucesti la capitolul finante.
Bun venit tuturor, m-am bucurat cand am deschis forumul si am vazut atatea mesaje noi.
Dau si eu cafeaua....cine vine?

Alone:
Spatii inguste,incinte...Tie chiar iti place acest subiect

GeorgeC:
Salut Laura !
Adevarul este ca acest subiect chiar imi face placere sa-l deschid ... a inceput weekend-ul . Astazi am ales sa ma relaxez dupa o saptamana destul de grea dar maine nu o sa mai ratez ocazia de a schia .

capsuna:
Hai sa-ti povestesc eu ceva idilic
Marti dimineata ora 7, 19.01.2010, DN1, ninsoare mare, drum nedegajat, un cornut care nu se asigura si iese dinspre Paulesti exact in fata mea, frane, ABS, si buuuum.
Si iata-ma pietoana, e minunat.... sa fii pieton pe vremea asta.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă