Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (3/930) > >>

admin:
Da este posibil ca virtualitatea sa fi afectat comunicarea in termeni reali, fizici, dar este un rezultat al unei nevoi. Comunicarea incognito asa cum o denumesti tu, era necesara din moment ce s-a dezvoltat atat de mult, nu stiu daca doar ca substitut. Este clar ca oamenii aveau nevoie de o usurinta in comunicare, iar Internetul a reusit sa o ofere, culmea, aproape gratis!

GeorgeC:
 Atata timp cat acest gen de comunicare iti ofera posibilitatea de a cunoaste diferite genuri de persoane iar toate acestea sa se concretizeze pe plan fizic in intalniri .... hmm mi se pare o idee la care m-as alatura si eu

Laura:
Buna seara si bine v-am gasit!

Laura:
vad ca va inchistati in teorii... cu ce v-ati omorat timpul astazi?

admin:
Intr-o oarecare masura comunitatile creaza o incinta intima in care se poate cultiva si dezvolta un spirit controlat. Suna cam formalist, m-am speriat si eu de ce am scris, dar exprima exact ce iubesc si ce detest. Urasc (daca ai adus, Alone, vorba de acest sentiment) spiritul bolovanos, buruienos cu pretentii de libertinaj. Cred in a cultiva, in a educa si ingriji ceea ce doresti sa ai. Mi-a placut si sa am si un anumit control, asta imi da siguranta, chiar daca este ceva egoist. In spatiile largi simt ca pierd controlul, de aceea prefer spatiile inguste, incintele.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă