Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (30/932) > >>

marcutza:
@damy, o asteptam si pe ea printre noi :)
ne poti povesti despre excursia in Hong-Kong ?:) chiar si imagini daca ai si vrei sa ni le impartasesti :)

pe_jumate:
nu ma pricep prea bine dar cred ca prenume, si ceva despre tine..

pe_jumate:

--- Citat din: pe_jumate din Luni, 29 Martie 2010, 12:15 ---nu ma pricep prea bine dar cred ca prenume, si ceva despre tine..

--- Terminare citat ---
imi cer scuze, raspunsesem lui emanuellen.. la o intrebare de pe pagina 1!!
asa ca mai am muult de citit.. simt ca ma ingenuncheaza informatia pe care o am de vazut inainte de a mai scrie ceva aici..

bye for now.. merg la lectura!

pe_jumate:

--- Citat din: marcutza din Duminică, 28 Martie 2010, 21:21 ---Doamne @carmen...am rosit...sincer...multumesc de apreciere, de cuvintele frumoase...pt toate fetele de ieri aceleasi aprecieri am si eu...
cu siguranta si categoric vom ramane prietene, nu incape discutie altfel :*:*:*

--- Terminare citat ---

ce a fost ieri? :)

damya:
Voi reveni cu amanunte referitoare la excursie. Momentan nu am timp si nici dispozitie pentru ca am de-aface cu sistemul sanitar... Nu ca medicii ar fi slab pregatiti cum,intamplator vad la televizor ca spune presedintele,ci cu statul la cozi din cauza slabei informatizari a sistemului. Toata lumea scrie, in acest sistem! Din 1998 se tot incearca un sistem unitar de informatizare a sanatatii si nu s-a reusit nici in ziua de azi.In timp ce in alte tari vezi istoricul bolii unui pacient,punand un diagnostic corect, la noi se face internarea manual, deci nici datele pasaportale ale pacientului nu le avem la nivel national! Sa mai amintesc de faptul ca aparatura este atat de depasita in spitale incat nu poate fi legata in retea pentru a obine certificatul electronic al pacientului... Si dom'presedinte vorbeste de medici... Nu sunt medic, nu le iau apararea, dar la ce salarii au si la ce dotari(inclusiv lipsa medicamentelor), ma si mir cum isi mai fac treaba. Si avem destui medici de exceptie in tara!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă