Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
octy:
VA SALUT , GENERATIE DE LUT!
doamne as vrea sa cunosc cat mai multa lume, sa ma distrez ca doar am 31 de ani si nu 100, dar nus tiu cum sa socializez!
cum s afacem sa ne cunoastem, sa ne petrecem, mai ales ca avem una si aceeasi problema, singuratatea1eu nu a mai fost singura si imi este foarte greu!
marcutza:
@octy, te ajutam daca ne lasi sa o facem si mai ales sa ne povestesti despre tine
AICI E O POSIBILITATE
carmentoma:
--- Citat din: Catherinna din Duminică, 28 Martie 2010, 15:19 ---Salut si eu pe toata lumea, sper ca in timp sa ne cunoastem, deocamdata marcutza mii draga tare :-*
--- Terminare citat ---
Asa am simtit si eu in legatura cu tine, marcutza, inainte sa ne cunoastem personal! Credeam ca e doar o impresie pe care ai vrut sa o lasi pe net! Esti mult mai tanara, mai frumoasa, esti inteleapta si extrem de echilibrata! Ferice de cel care te va cuceri in viitor si mare pierdere pentru acela care nu a stiut sa te pastreze! Sa fii fericita si sa ramai neschimbata! As fi bucuroasa sa ma consideri pe mai departe printre prietenele tale! La fel sper sa fie si cu tine, awana, care cu siguranta vei gasi um barbat care sa te merite, sa te ocroteasca si sa te protejeze ca pe o floare rara si delicata ce esti! Cat despre tine, adria, tu esti o femeie puternica si cu doi copii minunati, pentru cresterea carora te felicit, sperand , deasemenea sa ramanem pirietene bune!
marcutza:
Doamne @carmen...am rosit...sincer...multumesc de apreciere, de cuvintele frumoase...pt toate fetele de ieri aceleasi aprecieri am si eu...
cu siguranta si categoric vom ramane prietene, nu incape discutie altfel :*:*:*
damya:
Sunt in Hong_Kong. Asta a ales Admin-ul, nu are gusturi proaste pentru ca i-am trimis mai multe sa aleaga... Am petrecut o vacanta de vis impreuna cu o colega de facultate care are o fiica acolo exceptionala, olimpica la noi in tara.Si mama e o femeie de exceptie si sper s-o aduc in proiectul nostru.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă