Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (244/933) > >>

lukady:
 :)...da ?..doar vorbim ?...dar nu cantam si sa dansam ca la Maramu' ??...asa a fost in excursie... :dance:

nickyblu:
Salutare Luke! Bine-ai venit! S-a dus vestea in Maramu' de microbuzul cantaret  ;)

luciamanta:

--- Citat din: lukady din Miercuri, 08 August 2012, 15:04 ---Salut !....sunt lukady (Luca)  :)...sper sa fiu cat mai activ pe acest forum...

cu respect : lukady

--- Terminare citat ---
Luca, fii binevenit! Sper să revii pe forum cât mai curând!  :)

Geta D:
Luca......  :yeah:
Ce m-ai speriat la prima vedere. Am crezut ca esti o persoana nesuferita si nu o sa ne lasi sa scoatem un sunet  :sorry:. 12 ore de drum fara sa vorbim, noi femeile la puterea a 6 -a  :worthy:
Stii cat am asteptat  un popas pentru chemarea naturii ?! Norocul meu cu pauza de 3 ore intre Predeal si Brasov. Am marcat de puteam sa iau si o medalie de aur sau argint ?!
Inca o data am primit o lectie de viata,  ca nu trebuie sa iti faci o parere despre un om la prima vedere. Il mai studiezi, m-ai stai de vorba cu el si pe urma dai verdictul " Super The driver" :applause:

Geta D:
Buna Mihaela din Bacau!
In SC lumea se distreaza tare de tot. Dansul este la putere  :dance:
Tot respectul pentru Gigi si nu in ultimul rand Samizei pentru efortul depus impreuna pentru aceasta actiune. Ne facem sa fim fericiti mai mult decat credeam ca vom fii intre oameni necunoscuti.
Sa ai curaj sa vi la o intalnire de SC sa ne cunosti. Suntem oameni faini si plini de viata. Nu rata "Sarbatoarea Recoltei" de la Sibiel. Acolo ne vom intalni in numar mare si va fi megadistractie   *|*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă