Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (213/932) > >>

micaela:
mai copii, io zic sa nu-l pacalim pe Matei, ca nu-i frumos. Nu, Matei, n-am trecut toti prin ritualul asta...unii au fost "botezati" prin aruncarea in mare, de pe Ceahlau, etc... ;D
Guess...ai venit pana la Bucuresti si n-ai dat pe la masa noastra... :tickedoff: te-am asteptat in centrul vechi si tu ai preferat sa te inalti spiritual pe la Piata Victoriei  ;D

Guesswho:

--- Citat din: micaela din Joi, 31 Mai 2012, 11:30 ---mai copii, io zic sa nu-l pacalim pe Matei, ca nu-i frumos. Nu, Matei, n-am trecut toti prin ritualul asta...unii au fost "botezati" prin aruncarea in mare, de pe Ceahlau, etc... ;DGuess...ai venit pana la Bucuresti si n-ai dat pe la masa noastra... :tickedoff: te-am asteptat in centrul vechi si tu ai preferat sa te inalti spiritual pe la Piata Victoriei  ;D

--- Terminare citat ---
:2funny:
mica,  incercam si io.....cum mi-ai stricat tu ploile :giggle:
pe Matei doar il tachinam, vad ca stie de gluma, deci e de-al nostru  ;)
de intalnit, ne-om intalni cumva, candva, cand o fi momentul potrivit. atunci n-o fost sa fie   :)

Matei:
micaela si oita ei, sau vrei sa-ti desenez un sarpe boa?  ;)

micaela:

--- Citat din: Matei din Joi, 31 Mai 2012, 22:15 ---micaela si oita ei, sau vrei sa-ti desenez un sarpe boa?  ;)

--- Terminare citat ---

un sarpe boa? hm. unii il vor percepe ca fiind palarie, altii vor vedea elefantul de dinauntru  :)

Mokika:
Bine v-am gasit!

Monica este numele meu. Sunt din Constanta, 37 de ani. Vaduva de 2 ani. Am doi copii, o domnisorica de 16 ani si un cavaler de 5 ani.

Ma bucur ca v-am descoperit!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă