Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!

<< < (210/932) > >>

luciamanta:

--- Citat din: Matei din Duminică, 27 Mai 2012, 23:22 ---hai ca-i buna, luciamanta ma vrea de superman! e ok, imi sta bine in albastru! semeni cu lois cumva?

--- Terminare citat ---
Nu ar fi rău să fii un superman! Cât despre Lois, mă vei vedea pe viu şi îmi vei spune tu dacă semăn sau nu.  :D

Caroline:

--- Citat din: balanta din Duminică, 27 Mai 2012, 23:26 ---lipseste careva la apel?

--- Terminare citat ---

Da, mey, tu, pe langa unii care au disparut de tot...  :(

Guesswho:

--- Citat din: Caroline din Luni, 28 Mai 2012, 14:50 ---Da, mey, tu, pe langa unii care au disparut de tot...  :(

--- Terminare citat ---
n-or mai fi single  ^-^

Plusar:
hei ! nu mai zapaciti oamenii noi de cap cu deochi, zodii, culoare iris si alte alea ! de ce nu-l intrebati si daca stie sa danseze ? :))
saracu', deja l-ati zapacit ! :P
profitati de naivitatea omului si de lipsa de cunoastere ! in loc sa spuneti ceea ce este de zis , adica ca cei nou intrati trebuie sa dea o bere si un gratar ... mai ales ca e destul de aproape de Bucuresti ! o_O

micaela:
buna idee, Doru. :) Matei, da' de dansat stii sa dansezi? ;D (tocmai citeam, in paralel, despre cursul "invata sa pictezi", asa ca am citit "de ce nu-l intrebati daca stie sa deseneze?"   ;D
Matei, stii sa desenezi? deseneaza-ne o oaie.  :)
(apropo, multumesc Nicolae pentru oita ta  :) stii de ce nu primisem mailurile acelea? intrasera la spam. :) )

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă