Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Pentru sporturi de iarna si distractie: Bansko 17 - 23 februarie 2020
unchiuldanut:
Ziua buna tuturor !!
Ma intereseaza daca se mai pot suplimenta locurile la acesta excursie sau daca este cineva care renunta in ultimul moment. Sunt deschis oricaror propuneri. Stiu ca este tarziu pentru asa ceva, dar imi incerc sansa !
Multumesc tuturor
P.S. Minivacanta de 1 decembrie de la Targu Mures, a fost reusita !!
Andreea1414:
Buna tuturor,
Ma intereseaza foarte mult aceasta vacanta, insa...ati ghicit...nu mai sunt locuri :'(
Am rugamintea sa ma tineti la curent daca se va face vreo suplimentare de locuri sau daca cineva se retrage.
Multumesc :)
Andreeea
aurelianmoraru:
:rtfm: :) La fel, sunt interesat de tre locuri ... doi barbati si un loc de femeie; daca sunt persoane care renunta ... Mi-am blocat concediu in luna februarie in aceasta perioada.
Dana T:
Daca veniti din tara va puteti caza la hotel Visconti Militari, este ok si destul de aproape de Mol Pacii. Anul trecut ne.a luat soferul dimineata de la hotel, inainte de intalnirea cu grupul. Mai suntem cativa cazati acolo si anul acesta, poate ne organizam sa mergem impreuna catre locul de intalnire. Dati de veste pe site. :D
Pana atunci sa speram la zapada! :thumbup: Salutari tuturor! *|*
Ruxandra Oltean:
Buna seara tuturor,
Am retinut ideea legata de hotel si mi-am facut rezervare.
Eu plec din Brasov, asa ca, daca mai este cineva din zona, dati de veste.
Ruxandra
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă