Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Pentru sporturi de iarna si distractie: Bansko 17 - 23 februarie 2020
lidia.Iasi:
Buna tuturor! A ramas mai putin de o saptamana pana la iesirea la ski de la Bansko. Eu abia astept *|* Sper sa fim un grup fain si vesel ca si in anii anteriori, sa ne bucuram de partii, de muzica buna din Amigos, de mancare si vin bun.
Mai jos va transmit cateva informatii utile. Daca mai aveti intrebari le puteti pune aici. In afara de mine, sunt oameni care au experienta de anul trecut si va pot raspunde :)
Eu voi pleca din Iasi pe data de 16.02 impreuna cu Andrei si Mihai si vom ramane la Hotel Visconti Militari. Mai avem un loc in masina, asa ca daca mai este este cineva pe ruta Iasi - Bacau - Buzau - Bucuresti ni se poate alatura. Stiu ca sunt mai multe persoane din grup care se vor caza aici si am vorbit cu soferul sa ne ia din fata hotelului, la 6.30. Oricum, sper sa ne vedem la un pahar de vorba pe 16, asa ca dati-mi un semn cand ajungeti la hotel
INFORMATII TRANSPORT:
Plecare din Bucuresti 17.02.2019; Ora 07:00 din statia de benzina MOL Pacii, Bd. Iuliu Maniu nr 194
Nr. autocar: B - 589 - NEW
Nume si nr tel sofer: BOGDAN 0756.07.07.83
Pentru drum puteti sa va luati niste gustari/apa. Vom face un popas de 45 min pentru masa in Bulgaria, pe la jumatatea drumului.
INFORMATII DESPRE SCHIMB VALUTAR: 1 leva = 2,45 sau 0,51 euro
- puteti plati cu euro, card, leva in magazine si pentru achizitionare skipass, inchiriere echipament sau scoala de schi, daca aveti nevoie. Preturile pentru aceste servicii le puteti vedea accesand link-ul: https://www.banskoski.com/en/page/prices
- de leva cash aveti nevoie pentru nota de la restaurant atunci cand mergem cu grupui sau pentru clubul Amigo. Puteti schimba la casele de schimb din statiune sau puteti scoate de la bancomat.
INFORMATII DESPRE PARTII, VREME gasiti accesand link-ul https://www.banskoski.com/en/bansko360
In afara de hainele de ski sa va luati si un costum de baie si prosop. Hotelul are o sauna iar in una din zile mergem sa ne relaxam la Izgreva - Bania, in bazine cu apa termala exterioare :thumbup:
Rentzi:
Am o intrebare: deplasarea de la hotel pana la gondola se face pe jos sau cu auto?
lidia.Iasi:
--- Citat din: Rentzi din Luni, 10 Februarie 2020, 21:03 ---Am o intrebare: deplasarea de la hotel pana la gondola se face pe jos sau cu auto?
--- Terminare citat ---
Rentzi, hotelul Dumanov e mai aproape de gondola decat cel la care am stat in 2018, cand ai fost si tu. Eu zic ca ne descurcam sa mergem pe jos. Mai exista varianta de inchiriere depozit pentru echipament chiar in zona de unde pleaca gondola.
Rentzi:
Banuiam ca mersul pe jos face bine la sanatate, de asta am si intrebat.... ??? Sincer, conditia mea fizica lasa de dorit (mult). :(
Ma gandisem sa vin fara schiuri si sa inchiriez acolo. Varianta cu depozitul in zona gondolei este interesanta. Ai cumva detalii, eventual un link? O0
Dana T:
Buna Rentzi, am descoperit anul trecut ca taxiul luat individual poate fi la fel de ieftin ca microbuzul cu grupul, adica am dat de la partie la hotel cam 2 eur. Poate fi o alternativa. Sa ne revedem cu bine si gasim noi variante....
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă