Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Babele, Sfinxul, Varfurile Omu si Caraiman, Valea Cerbului 12 -13 octombrie 2019
admin:
Rodica sa stii ca in special pentru cei vechi marim numarul de destinatii, adaugand altele noi... :) Pe celelalte le-ati parcurs cred si de cate doua ori...asa ca e timpul pentru o schimbare. :)
IORDAN:
Salutare ! Salutare !
M-am inscris :thumbup:si astept cu nerabdare ziua plecarii. Sa speram ca vremea va tine cu noi :D
Se poate urca din Ploiesti ? Pentru ca sunt din Iasi, as dori sa stiu unde este duminica dupa amiaza intalnirea cu autocarul pentru a vedea ce varianta de intoarcere aleg (chiar daca platesc transferul dus-intors integral). Multumesc.
Angela B:
Salutare la toata lumea !
Ma bucur mult ca ne revedem. Mi- era dor de voi si de atmosfera din SC.
De cand am citit programul ma tot gandesc ... ne inalnim la 4.15 la staia de metrou Aurel Vlaicu si ajungem la Busteni numai la ora 9, mai avem si altceva in program pe traseu ?
Sunt sigura ca pana la plecare toate lucrurile o sa fie clare....
Sa ne vedem cu bine !
*|* *|* *|*
laura_irina:
zi frumoasa tuturor! eu sunt nou inscrisa in Club si multumesc pt accept. Am rezervat un loc in aceasta excursie. Cum procedez ma departe? Mi-ar face placere sa stiu dinainte cine va merge, o sa urmaresc mesajele de aici in acest sens
Paula Moise:
Admin, s-a strecurat o eroare ,,Mentiuni. Este o excursie care are si vizitare si relaxare la plaja si mare. Vom calatori cu microbuze inchiriate, dar pentru a avea acces la obiectivele pe care vi le-am propus este nevoie sa mergem si pe jos. Vizitam pietonal zone naturale, altele istorice, altele urbane. Nu sunt distante mari, dar pentru un confort si o stare buna va recomand sa veniti “incalziti” in aceasta excursie. Nu alergam, mergem usor, nu facem “bifari”, dar trebuie inteles ca sunt zile in care veti sta in picioare 4-5 ore. Asta inseamna un pic de pregatire fizica. "
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă