Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Babele, Sfinxul, Varfurile Omu si Caraiman, Valea Cerbului 12 -13 octombrie 2019

<< < (3/11) > >>

Serena:
 :) merge cineva din Constanța în această super - acțiune? Nu că merg și eu, pentru că nu m-am organizat în timp util! Așa, ca să apreciez cum s-ar fi descurcat un constănțean, pentru a ajunge la punctul de întâlnire, la acea oră, exceptând situația unui suport în București! Dar la anul nu o ratez! Valea Cerbului, văzută de pe Omul, arată fantastic și provocatoare! Vă urez să savurați fiecare moment petrecut pe cărările Bucegilor! Dar dacă apare vreo renunțare, eu mă anunț pentru înlocuire!

Rodica_I:
Mergeee  :) , ne descurcam  ;)

Rodica_I:

--- Citat din: admin din Marți, 13 August 2019, 18:06 ---Rodica sa stii ca in special pentru cei vechi marim numarul de destinatii, adaugand altele noi... :) Pe celelalte le-ati parcurs cred si de cate doua ori...asa ca e timpul pentru o schimbare.  :)

--- Terminare citat ---

Daaa unii chiar mai mult.. 3... 4  ;D, multumesc Gigi!  :smitten:

VERONA:

--- Citat din: Rodica_I din Joi, 12 Septembrie 2019, 16:11 ---Mergeee  :) , ne descurcam  ;)

--- Terminare citat ---

mergem  ;)

Ame_La:

--- Citat din: Serena din Joi, 12 Septembrie 2019, 15:56 --- :) merge cineva din Constanța în această super - acțiune? Nu că merg și eu, pentru că nu m-am organizat în timp util! Așa, ca să apreciez cum s-ar fi descurcat un constănțean, pentru a ajunge la punctul de întâlnire, la acea oră, exceptând situația unui suport în București! Dar la anul nu o ratez! Valea Cerbului, văzută de pe Omul, arată fantastic și provocatoare! Vă urez să savurați fiecare moment petrecut pe cărările Bucegilor! Dar dacă apare vreo renunțare, eu mă anunț pentru înlocuire!

--- Terminare citat ---

Merge si Constanta. Inteleg ca si Rodica? + Verona? Tot din Constanța?

Ar fi intersant sa aflu cum ajungeti...direct la Babele sau la București?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă