Autor Subiect: Important pentru cei care doresc sa participe la actiunile noastre.  (Citit de 9352 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 12363
Proiectul Singles Camp a pornit in 2010. Suntem in al 10-lea an de excursii si evenimente. Am organizat peste 500 de excursii, marind in fiecare an numarul acestora. Am lasat portile deschise pentru oricine a vrut si a considerat ca i se potriveste si ca ii place ceea ce facem.

Vrem insa sa se inteleaga ca ne adresam DOAR unui anumit profil de persoana, unei anumite tipologii. Am explicat pe site, dar poate nu toata lumea citeste, nu toata lumea se evalueaza corect. Ne adresam EXCLUSIV  persoanelor :
•   single, care nu se afla intr-o relatie
•   care inteleg si accepta regulile unui grup
•   sociabile, cu rabdare si intelegere, toleranta, de bun simt, cu respect fata de cei din jur

Stim ca toate astea par pentru o persoana independenta destul de limitative, ca oamenilor le place in general sa spuna "no rules", ca daca platesc ceva considera ca pot face ce vor. Dar pentru cineva cu rationament si repere corecte, tot ceea ce cerem noi este considerat de bun simt si necesar.

Daca credeti ca sunteti o persoana cu nevoi excesive, care va cunoasteti ca foarte pretentioasa, cu tendinte de a contesta, critica, egoista, fara rabdare si intelegere, cu accente dominante, VA RUGAM MULT, pentru confortul si al vostru si al nostru al organizatorilor si  insotitorilor de grup, NU VA INSCRIETI IN ACTIUNILE NOASTRE, dati « unsubscribe » la newsletter-ele noastre si veti iesi astfel din baza de date. 

Singles Camp&Travel se doreste a continua in zona de prietenie, nu dorim sa aducem acest proiect in comercial, unde numarul conteaza. Dorim sa pastram atmosfera placuta si armonioasa in excursii, cu care s-au obisnuit cei vechi si pentru asta filtram mereu acest club privat, eliminand pe cei care nu se potrivesc profilului, care nu sunt compatibili cu ceea ce facem noi aici.

Am scris cred de nenumarate ori ca NU SUNTEM O AGENTIE, ca cine ne trateaza asa, nu s-a informat sau nu a inteles ce dorim noi prin acest proiect. Singles Camp este un concept, se refera la SOCIALIZAREA prin turism. Actiunile noastre au forma unor excursii, dar programul este conceput astfel incat lumea sa se poata cunoaste, sa poata interactiona. De aceea unii nu-si gasesc aici locul, pentru ca vin doar pentru partea turistica, fara sa tina seama in prealabil de adresabilitatea noastra, de ce inseamna sa faci parte dintr-un grup.

Alt lucru pe care tinem sa-l explicam pentru a fi de la inceput inteles si clar: insotitorii de grup, sunt ghizi licentiati, DAR VIN DIN PARTEA SINGLES CAMP, nu din partea agentiei BON VOYAGE. De ce? Pentru a superviza, pentru a indruma, pentru a putea modifica si adapta din mers anumite elemente de program. Au rolul si de parghie pentru socializare, prezenta lor in mijlocul grupurilor motivandu-se si prin nevoia de a exista o persoana care sa mareasca interactiunea dintre persoane. Toti colaboratorii nostri, sunt persoane de calitate, profesionisti, cunosc foarte bine spiritul Singles Camp, sunt dedicati acestui proiect.

Insotitorii de grup mai au un rol: sa filtreze. In situatia in care comportamentul unei persoane pe parcursul calatoriei sau evenimentului nu este in limitele de bun simt, daca cineva nu manifesta respect fata de cei din jur, fata de organizatori, gazde, ghizi, soferi, daca nu este in profilul pe care l-am anuntat, atunci este ultima oara cand ne intalnim cu ea in excursiile noastre. Singles Camp fiind un club privat, ne rezervam dreptul de a filtra pe cei care nu respecta regulile noastre. Tinem foarte mult la pastrarea unui cadru placut, comod, armonios si pentru asta facem orice este necesar.