Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Venetia, in minivacanta de 1 Decembrie.
Nadia:
Buna seara,
Gigi te rog sa-mi transmiti daca este o problema, pentru ca eu nu am primit factura pentru aceasta excursie.
Astept raspuns,
Nadia
Nadia:
Draga Daniela,
Astept cu drag sa ne vedem la Venezia. Intr-o seara la un carpaccio si un prosecco vom depana amintiri si ne vom bucura de ziua noastra !
Cu drag,
Nadia
Viviana:
Bună seara! Oare ar trebui să ne facem probleme având în vedere condițiile meteo de la Veneția? Conform știrilor Veneția este 70% sub apă. :help:
admin:
Orice calatorie implica un grad de risc, mai mare sau mai mic. Tot ce ne dorim intotdeauna este sa nu se intample nimic si temerile si gandurile sa se imprastie...Imi doresc mult sa fie la fel si de aceasta data.
Urmaresc si eu zilnic ce se intampla la Venetia cu speranta ca in cele 2 saptamani ramase pana la plecare totul o sa intre in normal. Astfel de inundari a orasului din laguna sunt obisnuite, acum insa s-au depasit parametrii normali. Venetia are nevoie de turisti, oamenii de acolo traiesc exclusiv din asta si sunt convins ca o sa faca tot posibilul sa elimine pe cat posibil efectele inundatiei.
Viviana:
Mulțumesc pentru promptitudine!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă