Autor Subiect: Revelion 2020. Al 10-lea in Singles Camp&Travel!  (Citit de 42509 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Marta Mihaescu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
Re: Revelion 2020. Al 10-lea in Singles Camp&Travel!
« Răspuns #75 : Vineri, 27 Decembrie 2019, 17:25 »
   Buna seara,
  M-am inscris la Revelion 2020 cu cateva luni in urma insa ,din motive personale nu mai pot participa. Am platit 1400 Lei. Daca este cineva interesat, va rog sa ma contactati.
Multumesc,

Offline lidia.Iasi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 422
« Răspuns #76 : Vineri, 27 Decembrie 2019, 17:30 »
Buna ziua.
Am o intrebare referitoare la repartitia pe camere. Eu vin din Bucuresti cu Jeni de la Slobozia si vrem sa stam amandoua in camera.
Nu stiu unde sa comunic asta asa ca sper ca Lidia sa citeasca acest mesaj si sa tina cont.
Daca totul merge conform planului nostru vom ajunge undeva spre ora 15 in Targu Mures .
Multumesc
Buna, Magda. Am vazut mesajul. Daca sunt persoane care se cunosc si doresc sa stea impreuna tinem cont de lucrul acesta, ca in toate excursiile. Pe 30, incepand cu ora 14.oo eu voi fi la receptie si ma voi ocupa de cazarea participantilor.

Offline azzurro

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #77 : Vineri, 27 Decembrie 2019, 19:01 »
Salutare!!!
Este cineva care pleacă din Craiova, pt revelion?Putem merge impreuna :)
;)

Offline Marcela 3

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #78 : Vineri, 27 Decembrie 2019, 21:15 »
Mai sus..a întrebat si Beleanu Corina.

Offline orha raluca

• Newbie
  • *
« Răspuns #79 : Sâmbătă, 28 Decembrie 2019, 15:58 »
buna, imi puteti transmite va rog daca mai e vreun loc disponibil in masina, plecare din Bucuresti. multumesc

Offline Eve

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #80 : Sâmbătă, 28 Decembrie 2019, 16:42 »
   Buna seara,
  M-am inscris la Revelion 2020 cu cateva luni in urma insa ,din motive personale nu mai pot participa. Am platit 1400 Lei. Daca este cineva interesat, va rog sa ma contactati.
Multumesc,
0722529524

Buna Marta,

Asa cum am discutat deja la telefon, doresc sa preiau eu biletul tau. Urmeaza sa stabilim detaliile platii la telefon si sa obtinem confirmarea de la organizatori ca e totul in regula.

Multumesc mult,

Carmen B.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13839
« Răspuns #81 : Sâmbătă, 28 Decembrie 2019, 16:48 »
Maine o parte parte dintre cei care o sa petreceti trecerea dintre ani la Tg Mures o sa fiti pe drumul spre locatie...Sunteti cred in pregatiri, va ganditi deja la cine o sa vina, cum o sa fie, ce vi s-a pregatit. Sunt si emotii si bucurie si asteptare si nerabdare...De toate amestecate...

Vreau sa va asigur ca locatia este foarte faina, cadrul la fel. O sa fiti in cel mai frumos hotel din Tg Mures, chiar in centrul orasului. Intotdeauna am fost foarte bine primiti acolo, ni s-a oferit toata atentia, toata disponibilitatea, oamenii de acolo ne-au facut sa ne simtim minunat.

Lidia, insotitorul grupului, cea care o sa se ocupe de intampinarea voastra, de repartizarea pe camere, pe mese este deja cu vechime in Singles Camp, are o multime de grupuri pe care le-a insotit, in numeroase destinatii. Cunoaste foarte bine spiritul Singles Camp, este o persoana placuta, cu rabdare si cu care orice persoana fireasca, naturala, fara fitze si figuri, se impaca de minune.

Sunteti multi noi, asa ca daca sunteti un new entry trebuie sa va ganditi ca la fel ca voi mai sunt cateva zeci de alti participanti. Deci nu o sa va simtiti stingheri...Cei vechi si fideli Singles Camp cu care o sa va intalniti la Tg Mures o sa va ajute si ei mult sa va integrati, dar evident ca asta depinde si de voi. Ceea ce o sa simtiti acolo tine de fe;ul in care stiti sa socializati, sa comunicati si sa va integrati in grup si de... asteptarile voastre, ale fiecaruia. Daca sunteti pregatiti la exact ceea ce am promis, atunci o sa fie super ok, pentru ca asa o sa se intample...Daca insa v-ati facut alte ganduri, decat ceea ce am descris, atunci...

Incercati ca inca de la inceput sa treceti peste egoisme, tabieturi, cereri speciale, personale: "eu vreau cea mai buna camera", "eu vreau neaparat acolo", pentru ca eu, eu, eu...Acolo nu exista "doar eu", trebuie ca toata lumea sa inteleaga ca e vorba de un grup de prieteni si cu prietenii nu suntem in competiti, nu ne "batem" pe cel mai bun loc, camera etc. Asta face diferenta intre oameni, in felul acesta un om este placut de cei din jur: daca nu sta in mana cu lozinca "eu, sunt cel mai eu".

Distrati-va cat puteti mai mult si mai bine, dansati, radeti, povestiti, faceti totul ca sa va fie bine. Voua, dar si la cei din jur... :)  Ganditi-va ca toata lumea a venit sa se distreze, sa se simta bine, nu sa dea de persoane care au ceva de arata si demonstrat. Am mai explicat eu asta unora meteoritici pe aici prin SC, ca instinctul si nevoia de a demonstra "cine sunt eu", "ce stiu eu" si altele din categoria asta, nu face altceva decat sa te plaseze intr-o lumina proasta in fata celorlalti...Stupizenia de a incerca sa demonstrezi, intr-un cerc de oameni highly educated, nu face decat sa te plaseze in categoria...narod...Asa ca sfatul pe care-l dau intotdeauna este sa ne purtam firesc, normal si modest. Ceea ce este deosebit, SE VEDE, SE DISTINGE, nu SE ARATA.

Imi doresc mult sa stiu ca v-ati simtit grozav, ca ati legat prietenii, ca v-a fost bine acolo, ca trecerea asta dintre ani o sa ramana ca o amintire minunata!

Va urez celor care va petreceti Revelionul la Tg Mures  sa ajungeti cu bine acolo si  distractie faina! La multi ani pentru noul an, 2020!

Offline orha raluca

• Newbie
  • *
« Răspuns #82 : Sâmbătă, 28 Decembrie 2019, 20:12 »
buna seara, din pacate nu mai pot participa la eveniment. In cazul in care exista cineva interesat.

Offline Beleanu Corina

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #83 : Sâmbătă, 28 Decembrie 2019, 20:45 »
Buna seara!Eu plec luni dimineata din Craiova.Daca mai vrea cineva,mai am 2 locuri libere în masina.

Offline Ciaglic Alexandru

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 28
« Răspuns #84 : Duminică, 29 Decembrie 2019, 00:07 »
Salut,
Voi pleca din Bacau (unde voi ajunge pentru interese personale cu o zi mai devreme), pe data de 30.12.2019, probabil în jurul orei 10,00. Dacă sunt participanți la Revelion interesați sa mergem împreună, la Tg. Mureș, plăcerea va fi de partea mea. Gratis, dar fără fumat în mașină... Alexandru

Offline sun_ray

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #85 : Marți, 31 Decembrie 2019, 22:06 »
Merge cineva din București la Targu Mureș? Promit să fiu o companie plăcută si astfel să treacă timpul mai repede. Ce zici? Te riști? :)

Hello, din pacate abia acum citesc pe aici, as fi mers eu, dar...too late. In schimb, daca se ivesc iesiri curand, ma aliniez cu tine, si eu tot din Bucuresti. :) An nou fericit! :)
,Life consists not in holding good cards, but in playing those you hold well''.
Semnatura...alta data. :)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13839
« Răspuns #86 : Joi, 02 Ianuarie 2020, 08:00 »
Si acest Revelion a ramas amintire. Imi doresc sa ramana pentru toti una foarte placuta! Astept sa va intoarceti si sa povestiti...

Offline magda68

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
« Răspuns #87 : Vineri, 03 Ianuarie 2020, 13:07 »
M-am intors aseara de la Targu Mures cu amintiri frumoase si prieteni noi in agenda telefonului.
A fost intr-adevar o experienta, din fericire pentru mine foarte frumoasa.
Hotelul elegant, meniul bun, muzica rezonabila (depinde foarte mult de gustul fiecaruia deci nu o luati ca pe o critica, eu chiar am si dansat) oameni veseli si frumosi, atmosfera minunata.
Chiar daca nu am cunoscut foarte multa lume cand am ajuns acolo am observat ca spiritul Singles Camp isi face treaba singur si pana la sfarsitul sejurului am legat multe prietenii.
Va doresc un An Nou minunat, sa dea Dumenzeu sa ne plimbam cat mai mult si sa ne intalnim in multe alte excursii.
Ii multumesc Lidiei pentru buna organizare si astept cu nerabdare excursia in Madeira in care am sa merg tot cu ea.

Offline Ciaglic Alexandru

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 28
« Răspuns #88 : Vineri, 03 Ianuarie 2020, 16:19 »
Primul revelion, dar a treia participare la Singles Camp! Ca de obicei, totul ok, de la atmosfera și pana la organizarea, căzută în sarcina Lidiei. Mulțumesc! Dar... fără Vasile din Fălticeni și Dan din Sighișoara, nu ar fi fost același farmec!  Pe partea feminina... un plus de culoare, în ringul de dans, mulțumită Cameliei, din Tg. Mureș! Oameni minunați, indifent din ce colt al tarii. Alexandru Ciaglic

Offline gabyvoicu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
  • ComplicatDeSimplu
« Răspuns #89 : Vineri, 03 Ianuarie 2020, 17:20 »
   Calitatea exceptionala a oamenilor ma facut sa uit sau sa nu ma uit la cel mai idiot, prost si jalnic dj care l-am vazut in viata mea.
 :pleasantry:
Yo nu am mai participat in viata mea la un revelion fara o hora sau o jampara de orice fel, m-am simtit fics* ca la un majorat din anii 80. Acelasi playlist 3 zile, wtf. Am mai multa muzica in telefonul de rezerva. Meniul decent, nu am ce comenta, nici mancarea reciclata, se poarta.  :whistle:

Cazarea super ok. Bauturile ok si un pret decent. Amenzile cica platite de hotel, ni le-am platit singuri. Una peste alta super mega misto datorita si numai oamenilor care au participat. Personal l-as spunzura pe dj-ul asta |o. Multe succese !!!!