Autor Subiect: Revelion 2020. Al 10-lea in Singles Camp&Travel!  (Citit de 42496 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Online admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13839
Re: Revelion 2020. Al 10-lea in Singles Camp&Travel!
« Răspuns #90 : Vineri, 03 Ianuarie 2020, 18:05 »
Despre DJ sunt chiar uimit de ce spui Gabi, pentru ca intrebasem un participant care e priceput in de-ale astea si chiar laudase muzica, spunea ca lumea a fost mereu in dans...Ori asta e un indicativ bun...Si le cunosc firma, am facut multe evenimente cu ei si totul a fost bine. Nu perfect, pentru ca nu se poate obtine asa ceva in materie de Dj in conditiile in care sunt atatea si atatea gusturi, asteptari si dorinte muzicale... Am vazut insa varsta ta si iti inteleg nemultumirile in ceea ce priveste muzica...Inteleg si dorinta de hora si geamparale...dar trebuie sa stii ca nu toata lumea iubeste muzica asta, cel putin ultimul gen de care ai scris...Astea se folosesc mult la nunti unde este asteptata o alta atmosfera decat la un revelion care se adreseaza unui anumit profil. Cu muzica de party este o intreaga discutie...Este prea mult de dezbatut aici...

Doar atat vreau sa punctez despre ceea ce se potriveste in profilul petrecerilor noastre: e nevoie de muzica ritmata, care sa tina party-ul cald, sa nu cada in lalaiala. Si trebuie sa fi atent la varsta medie, sa nu ajungi nici la mixaje in care s-a schimbat beat-ul inspre dance, dar nici la siroposenii...Muzica ritrmata pe care se poate dansa usor, de oricine, o gasesti intre '78 - '90 putin din ce s-a scos dupa mai poate fi folosit la party. Eu am selectii din fiecare an, ascult, multa muzica de toate felurile si zic eu ca pot sa am o parere in zona asta de alegere...

In fapt se poate dansa pe orice tip de muzica, dar nu toata lumea are destul ritm sa se poata adapta pe linie. Imi arata o data, o mare, o foarte mare cantareata brazilianca ce sta acum in Cascais si pe care o vizitez in clubul ei cu fiecare grup cu care ajung acolo, cum danseaza pe bossa-nova, cum foloseste un ritm de blues-jazz sa se miste in ring...Extraordinar, dar asta o poate face doar cineva care are muzica in sange. Noi restul avem nevoie de un stimul de miscare ori asta este ritmul mai alert si care neaparat este armonizat cu o linie melodica placuta...Am mai tot incercat eu rockaiala, m-am mai dus in zona aceea...dar lumea am vazut ca prefera altceva...

Apropo de muzica, am fost invitat de prietenul meu, Radu Popescu, (o parte il cunoasteti pentru ca il invit de multe ori la evenimentele noastre, cu band-ul din copilasi orfani) la un jam-session la care au participat cativa din cei mai buni instrumentisti. Invitat special, dar mai bine zis initiatorul acelei seri a fost un sibian pe care il cunoscusem cu multi ani in urma, Billy Bontas, un mare, mare baterist si un profesor extraordinar de bine cotat in Germania. Multi dintre bateristii din band-urile mari au trecut pe la el...Am facut mai multe filmari in seara aceea cam ce au improvizat oamenii aceia in studioul de la Porto Jazz...Dar din pacate nu am mai avut timp...L-am gasit insa asa la repezeala pe Billy, intr-un concert la Ploiesti...

www.youtube.com/watch?v=BIvqy2S1NGM

Online admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #91 : Vineri, 03 Ianuarie 2020, 18:38 »
Despre calitatea oamenilor care participa la Singles Camp, despre atmosfera care se creaza intotdeauna, nu mai am emotii de mult. S-a format un spirit care este dus de la un grup la altul, se transmite, nu stiu cum si in ce fel, dar il regasesc de fiecare data in grupuri. Asta este fantastic. Si sunt extrem de fericit ca am putut genera si intretine cadrul acesta in care sa se intalneasca oamenii faini. E adevarat este multa munca de filtrare in spate, mai avem cateodata de furca cu cei care nu inteleg profilul, regulile si cam ce inseamna un grup...Ne ia ceva din energie, mai devenim si tinte,  :-[ dar ne-am asumat toate acestea, plus ca nu se poate pune nicioadata in balanta satisfactia oferita de un astfel de proiect, cu lucruri care intradevar uneori supara...

Cu locatia la fel nu am avut emotii, ofera in momentul actual o calitate care rar o gasesti in tara...Oamenii aceia chiar sunt atenti si se straduiesc. D-nul Horatiu, cu care lucrez de ceva ani e un profesionist, este atent, iubeste curatenia, decorul. Este extrem de important sa ai un astfel de om in spate...Vizitez si stau in zeci si zeci de locatii si in tara si afara. Va spun la modul cel mai obiectiv si profesionist: e aproape imposibil sa gasesti in tara ceva, la acelasi pret, in aceiasi calitate. La nivelul acesta de locatie. Pentru ca stiu: unora le place genul pensiune, cu servire si mancare mai traditionala, mai apropiata, altii sunt adeptii mega-restaurantelor cu program. Nu discutam de asta ci de genul acesta de locatie. Isi merita stelele si blazonul de cel mai bun hotel din zona.

Lidia este un om extrem de atent, responsabil si care stie sa indulceasca anumite asperitati daca apar. Cunoaste extrem de bine Singles Camp, este la randul ei cunoscuta si apreciata de multa lume.

Deci erau toate premisele unui eveniment reusit. Acum evident, cum spun intotdeauna, depinde si de asteptari si de ce vrea lumea, sau ce isi inchipuie ca gaseste acolo, de gradul de nevoie de confort. Eu de exemplu am petrecut Revelionul la o cabana, la Balea Cascada. Este o cabana, nu un hotel, nu o pensiune traditionala...Esti in varful muntelui, este clar ca nu poti sa ai asteptari de nu stiu ce confort, de nu stiu ce mancaruri, de nu stiu ce servire...Eu stiam locatia, sunt o persoana care se adapteaza foarte usor oriunde, nu sunt un pretentios, mananc orice, nu am nevoi "speciale". Si m-am distrat extraordinar de bine. Am ras, am cantat, am dansat, am baut si cu cei pe care ii cunosteam si cu cei care nu-i vazusem niciodata. Pe altii insa i-am auzit bombanind...ba de camera, ba de mancare, ba de nu stiu ce din organizare...Si evident ca nu au mai putut fi atenti...la distractie...Plecau primii la culcare, iar dimineata umblau dupa cafea suparati ca de ce nu se deschide la 8:00. Pai pentru ca noi ceilalti am stat pana la 5:00...si cum ar fi sa te trezeasca cineva dupa ce ai ramas sa faci curat, dupa o ora de somn, "hai si serveste cafea"...Trebuiau sa aiba si copiii aia care ne serveau macar 2-3 ore de somn...Asa, ca si aici e usor de zis: "pai de ce nu angajeaza mai multi?" Pai trebuie sa fi stupid si penibil ca in Romania sa ti se para asa ceva usor si accesibil...Sa gasesti personal care sa stea in varful muntelui si sa serveasca mofturosi, care se uita la fiecare leu care il lasa acolo...

Cam astea despre mine, despre cum am trecut eu anul nou, si la cum ma gandesc la urmatorii...Greu de luat decizii, de facut planuri, sunt o multime de motive pro si contra. As vrea sa fac multe, dar depinde de...

Online admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #92 : Vineri, 03 Ianuarie 2020, 18:52 »
Si daca tot m-am pus pe scris despre Radu...Ascultati (celor carora va place jazz-ul), ceva din studioul lui. La clape este Cipi Oancea, iar la sax este Veronica. La Sarbatoarea Toamnei pe care am organizat-o anul acesta la Gura Raului au cantat in aceiasi orchestratie, doar baterist era altul. Acum la tobe este Billy Bontas, cel de care va povesteam ca a facut cariera in Germania si ca instrumentist, dar in special ca profesor la Conservatorul din Hanovra, unde a predat percutie.

www.youtube.com/watch?v=HZueJTpif30

Mai jos este inregistrarea de la la evenimentul nostru, Singles Camp&Travel:

www.youtube.com/watch?v=KhlC4MjGL9o

Va mai aduceti aminte?

Offline Louie

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 397
« Răspuns #93 : Vineri, 03 Ianuarie 2020, 22:25 »
Cred ca nu se pot posta fotografii de la petrecerea de revelion, dar poate puteti scrie mai multe impresii...poate merg si eu la anul... :whistle:

„Cele mai importante două zile din viața ta sunt ziua in care te-ai nascut si ziua in care ai aflat de ce" - Mark Twain

Offline alinasilvana

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #94 : Sâmbătă, 04 Ianuarie 2020, 11:41 »
   Buna ziua, sînt Alina, una dintre Aline, pentru ca am fost câteva, după cat am inteles. Am fost new entry pana la participarea la Revelion si daca nu m-am prezentat la început, am zis ca o s-o fac acum, impartasindu-mi impresiile.
   În primul rând, as vrea sa spun câte ceva despre muzica, pentru ca am văzut un mesaj cu privire la DJ. As fi avut si eu mici obiecții, dar ele sint nesemnificative, pentru ca am dansat mult si cu plăcere. Dar sa jignesti DJ-ul, cum am văzut în mesajul acela, e de neacceptat! Insa cum tânărul respectiv ataca fatal si limba română, care, a propos, nu e o chestiune de modă sau de varsta, cred ca e mai bine sa-l lăsăm... dorul lui de "jamparale"!
   Alexandru spunea apoi ca pata de culoare a fost Camelia. Si restul a fost gri?... Probabil a placut-o, si nu e de condamnat. Eu n-am remarcat-o în mod special, nici n-o cunosc, si stiti de ce? Pentru ca i-am remarcat pe toți si atunci inclusiv pe ea! Toti au fost culori vii, indiferent de ținută! N-am petrecut niciodată atât de mult cu ocazia Revelionului si a fost nemaipomenit sa vad cu cata bucurie si dăruire s-au distrat toți. Cred ca putina lume a petrecut asa ca noi!
   La sfarsit, discutam cu Irina si Cristina si eram toate de acord ca n-am fi vrut sa se termine. Deși obosite frante, după trei nopți de nesomn, am fi vrut ca petrecerea sa continue. Irina spunea ca ne întoarcem la realitate. Si, e drept, am fost rupti de realitatea noastră, a fiecăruia. Uneori ai mare nevoie sa uiti de rutină, de probleme, sa dai pauza amintirilor care, pentru unii, sînt dureroase... N-am fost singuri, am fost impreuna râzând, dansând, trăind din plin aceasta iesire din timp, pentru a celebra tocmai timpul care vine...
   Foarte frumoasă locația, bravo organizatorilor, bravo Lidia, bravo participanților! Ati fost minunați cu toții! La multi ani, încă o data!

Online admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #95 : Sâmbătă, 04 Ianuarie 2020, 12:37 »
Alina, inainte de a scrie tu aici, ma gandeam la 2021. Chiar inainte am postat pe alt topic ceva despre intentiile mele pentru acest an si pentru ultimii ca organizator. Pentru ca asa cum am predat in mare masura stafeta ca insotitor de grup, tot asa se va intampla si cu cea de organizator. O sa raman in "curte", o sa ajut atat cat pot, chiar o sa mai insotesc cateva grupuri. O sa fiu tot mai putin prezent, dar de retras total nu va fi vorba vreodata.... 

Printre gandurile si planurile mele pentru 2020 se afla si locatiiile de Revelion 2021. Am discutat cu Lidia, pentru ca am mare incredere in analiza si observatiile ei si exista optiunea de a pastra inca cel putin un an locatia. Si trebuie sa-ti spun ca ea are aceiasi parere ca tine despre hotel. Asa cum am spus, rar gasesti o locatie care sa se ridice la standardul acesta, in conditiile de buget pe care l-am avut.

Asa ca mi-ai dat incredere si e o confirmare pe care o primesc inca o data despre acel loc. Evident ca tin cont si de alte pareri, dar cu precautia unei persoane care recunoaste usor profilul si nevoile ce decurg din acesta...

Iti multumesc mult pentru apreciere, stiu si se simte ca e obiectiva si corecta.  :flori:

Offline alinasilvana

• Newbie
  • *
« Răspuns #96 : Sâmbătă, 04 Ianuarie 2020, 14:22 »
  Gigi, imi pare rau ca nu ne-am cunoscut, as fi vrut sa te felicit si personal pentru ideea acestui proiect, pentru conceptul pe care eu l-am descoperit doar toamna asta!

În privinta avantajelor alegerii locației, cred ca ar trebui să fim cu toții obiectivi si sinceri. Eu sînt din Brașov și cred ca toata lumea a auzit glume de tipul: X e fericit,  a reușit să acceseze fonduri europene ca sa mearga la Revelion in Poiana Brasov. Sau e bine sa aduni bani din timp daca vrei sa mergi la ski in Poiana, ca altminteri trebuie sa mergi ca toti săracii in Austria... Râdem noi, râdem, dar adevarul nu e departe...

La Mures însă, condiții foarte bune, mâncare bună, voie buna generală si... fara sa accesam fonduri europene!

Offline Ciaglic Alexandru

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 28
« Răspuns #97 : Sâmbătă, 04 Ianuarie 2020, 15:54 »
   Buna ziua, sînt Alina, una dintre Aline, pentru ca am fost câteva, după cat am inteles. Am fost new entry pana la participarea la Revelion si daca nu m-am prezentat la început, am zis ca o s-o fac acum, impartasindu-mi impresiile.
   În primul rând, as vrea sa spun câte ceva despre muzica, pentru ca am văzut un mesaj cu privire la DJ. As fi avut si eu mici obiecții, dar ele sint nesemnificative, pentru ca am dansat mult si cu plăcere. Dar sa jignesti DJ-ul, cum am văzut în mesajul acela, e de neacceptat! Insa cum tânărul respectiv ataca fatal si limba română, care, a propos, nu e o chestiune de modă sau de varsta, cred ca e mai bine sa-l lăsăm... dorul lui de "jamparale"!
   Alexandru spunea apoi ca pata de culoare a fost Camelia. Si restul a fost gri?... Probabil a placut-o, si nu e de condamnat. Eu n-am remarcat-o în mod special, nici n-o cunosc, si stiti de ce? Pentru ca i-am remarcat pe toți si atunci inclusiv pe ea! Toti au fost culori vii, indiferent de ținută! N-am petrecut niciodată atât de mult cu ocazia Revelionului si a fost nemaipomenit sa vad cu cata bucurie si dăruire s-au distrat toți. Cred ca putina lume a petrecut asa ca noi!
   La sfarsit, discutam cu Irina si Cristina si eram toate de acord ca n-am fi vrut sa se termine. Deși obosite frante, după trei nopți de nesomn, am fi vrut ca petrecerea sa continue. Irina spunea ca ne întoarcem la realitate. Si, e drept, am fost rupti de realitatea noastră, a fiecăruia. Uneori ai mare nevoie sa uiti de rutină, de probleme, sa dai pauza amintirilor care, pentru unii, sînt dureroase... N-am fost singuri, am fost impreuna râzând, dansând, trăind din plin aceasta iesire din timp, pentru a celebra tocmai timpul care vine...
   Foarte frumoasă locația, bravo organizatorilor, bravo Lidia, bravo participanților! Ati fost minunați cu toții! La multi ani, încă o data!
Bună Alina, sunt Alexandru și cred ca ai interpretat greșit vorbele mele. La orice petrecere, exista "vedete" insensul bun al cuvântului. Oameni care aduc, "plus valoare". Eu am dansat, adevărat de 2-3 ori cu Camelia, dar și de 4-5 ori cu Tania. Nu cred ca e un criteriu de evaluare a simpatiei sau antipatie. Am început chiar cu Vasile și Dan... Nu înseamnă că îmi plac bărbații! Doar mi-am exprimat punctul de vedere, nu credeam ca cineva se va sinti ofensat. Cum, etnic, cei din familia mea, nu suntem prea romani, te rog sa ma scuzi ca nuam știut sa folosesc corect limba romana. Eu am plecat de la Tg. Mureș cât se poate de mulțumit și sper ca și ceilalți participanți, sa se fi sfințit la fel, nicidecum "gri". Un An Nou cât mai bun, îți doresc. Ciaglic

Offline alinasilvana

• Newbie
  • *
« Răspuns #98 : Sâmbătă, 04 Ianuarie 2020, 17:04 »
  Alexandru, ofensata? Nici vorbă! Daca as fi vrut sa fiu eu remarcată, poate, dar asa, nu! Nici nu as fi făcut niciun comentariu legat de mesajul tău, daca nu m-as fi gandit ca ar fi păcat ca cei care n-au participat si ar vrea sa stie cum a fost si-ar face o parere greșită. E cineva care spune chiar ca ar vrea sa participe la revelionul urmator (deja!) si asteapta impresii.... Sa nu creada cumva ca, daca cele trei pete de culoare, oameni deosebiți, ce-i drept, n-ar mai participa, reusita petrecerii ar fi incertă.

Dacă s-ar fi putut posta fotografii si filmulețe, imaginile ar fi fost grăitoare de la sine! Ceea ce ai spus a fost clar, nu lasa loc de interpretari greșite, poate voiai sa spui altceva, asta da...

Eu am vrut sa subliniez, doar pentru cei care n-au participat, dar vor să știe cum a fost, ca toti, fără deosebire, au fost speciali, frumosi si plini de energie. Fără să am un discurs demagogic... Eu am fost foarte plăcut impresionată de faptul că toata lumea a stiut sa se bucure cu adevărat, manifestandu-se fiecare in felul sau.

Offline Ciaglic Alexandru

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 28
« Răspuns #99 : Sâmbătă, 04 Ianuarie 2020, 17:49 »
Alina, acest forum este deschis tuturor participanților. Ma bucur ca suntem amândoi, de aceeași părere, respectiv ca a fost un Revelion reușit!
Mi-am permis sa arat pata de culoare a acestui revelion, din punctul meu de vedere, prin enumerarea a trei participanți.

Am mai participat la doua acțiuni, și de fiecare data au existat astfel de persoane care sa dea o pata de culoare. Le-am apreciat prezenta asa cum am făcut și acum. Cred nu doar ca vorbesc corect limba romana, dar si înțeleg sensul cuvintelor în aceasta limba. Numai bine. A. Ciaglic

Offline Tania55

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 370
  • Tineretea = puterea de adaptabilitate
« Răspuns #100 : Duminică, 05 Ianuarie 2020, 00:12 »
De la Resita la Tg. Mures am facut 13 ore cu trenul !!  :( ... dar a meritat.
M-am simtit foarte bine la Revelion ... si mentionez ca am fost a treia oara in aceeasi locatie, hotel Plaza Tg. Mures !
 Servicii ireprosabile, organizare ireprosabila, atmosfera incendiara creata de toti participantii, chiar daca au venit pentru prima data la acest eveniment, deci voi merge si la sfarsitul acestui an, te asteptam si pe tine Louie.
Am cunoscut multe persoane deosebite si in acest fel, timisorencele m-au adus la intoarcere cu masina si n-am mai facut 13 ore.   :)
La multi ani, Gigi ! Ti-am simtit lipsa la Revelion, dar ti-am simtit totusi prezenta prin Lidia si prin experienta ei.
Astept cu nerabdare pozele de la Lidia ca sa mai prelungesc euforia Revelionului. :smitten:

Offline Nelica

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #101 : Duminică, 05 Ianuarie 2020, 09:48 »
A fost o experienta placuta si cea mai importanta concluzie pentru mine este ca mai vin si alta data !
Multumesc tuturor pentru asta !

Offline Optimista

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #102 : Duminică, 05 Ianuarie 2020, 14:59 »
 *|*Imbratisari cu sufletul, Oameni minunati! Revelionul a fost peste asteptari!  *|*.                                  Multumesc lui Alexandru pentru calatoria confortabila si in siguranta spre casa!
Elena Bacau

Offline camelia fey

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
« Răspuns #103 : Duminică, 05 Ianuarie 2020, 16:56 »
...toti avem o poveste de viata, toti din cei prezenti la Revelion 2020 si-au dorit sa iasa din starea mai putina buna a povestii lor de viata si se pare ca le-a reusit din plin - a fost cu mult peste asteptari pt mine si sper ca pt toti cei ce au participat - un Revelion de exceptie!!!... oameni frumosi, deschisi la minte, cu dorinta de a se simti bine si o buna dispozitie fantastica... am venit complet singura, fara asteptari, doar cu unica dorinta de a avea parte de o colega de camera intelegatoare ... rezultatul a fost ca m-am ales cu o prietena de suflet pe viata si am cunoscut persoane de-a dreptul minunate, care au dansat si au creat o atmosfera cum rar mi-a fost sa traiesc...
... o sa revin cu placere si la urmatorul Revelion, indiferent de locatie, findca eu traiesc dupa principiul ca omul sfinteste locul ... si mi-a placut optimismul participantilor de la acest eveniment.

va transmit cu tot dragul, gandurile mele cele mai frumoase din anul ce tocmai a trecut si pt anul ce abia se contureaza!  :smitten:  :applause: 
camelia...

Offline Tania55

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 370
  • Tineretea = puterea de adaptabilitate
« Răspuns #104 : Duminică, 05 Ianuarie 2020, 22:23 »
Multumim Lidiei pentru poze si filmulete, sunt minunate.
Vizionand filmuletele, petrecem inca o data Revelionul !  :kissing: :love: