Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion 2020. Al 10-lea in Singles Camp&Travel!

<< < (20/22) > >>

admin:
Alina, inainte de a scrie tu aici, ma gandeam la 2021. Chiar inainte am postat pe alt topic ceva despre intentiile mele pentru acest an si pentru ultimii ca organizator. Pentru ca asa cum am predat in mare masura stafeta ca insotitor de grup, tot asa se va intampla si cu cea de organizator. O sa raman in "curte", o sa ajut atat cat pot, chiar o sa mai insotesc cateva grupuri. O sa fiu tot mai putin prezent, dar de retras total nu va fi vorba vreodata.... 

Printre gandurile si planurile mele pentru 2020 se afla si locatiiile de Revelion 2021. Am discutat cu Lidia, pentru ca am mare incredere in analiza si observatiile ei si exista optiunea de a pastra inca cel putin un an locatia. Si trebuie sa-ti spun ca ea are aceiasi parere ca tine despre hotel. Asa cum am spus, rar gasesti o locatie care sa se ridice la standardul acesta, in conditiile de buget pe care l-am avut.

Asa ca mi-ai dat incredere si e o confirmare pe care o primesc inca o data despre acel loc. Evident ca tin cont si de alte pareri, dar cu precautia unei persoane care recunoaste usor profilul si nevoile ce decurg din acesta...

Iti multumesc mult pentru apreciere, stiu si se simte ca e obiectiva si corecta.  :flori:

alinasilvana:
  Gigi, imi pare rau ca nu ne-am cunoscut, as fi vrut sa te felicit si personal pentru ideea acestui proiect, pentru conceptul pe care eu l-am descoperit doar toamna asta!

În privinta avantajelor alegerii locației, cred ca ar trebui să fim cu toții obiectivi si sinceri. Eu sînt din Brașov și cred ca toata lumea a auzit glume de tipul: X e fericit,  a reușit să acceseze fonduri europene ca sa mearga la Revelion in Poiana Brasov. Sau e bine sa aduni bani din timp daca vrei sa mergi la ski in Poiana, ca altminteri trebuie sa mergi ca toti săracii in Austria... Râdem noi, râdem, dar adevarul nu e departe...

La Mures însă, condiții foarte bune, mâncare bună, voie buna generală si... fara sa accesam fonduri europene!

Ciaglic Alexandru:

--- Citat din: alinasilvana din Sâmbătă, 04 Ianuarie 2020, 11:41 ---   Buna ziua, sînt Alina, una dintre Aline, pentru ca am fost câteva, după cat am inteles. Am fost new entry pana la participarea la Revelion si daca nu m-am prezentat la început, am zis ca o s-o fac acum, impartasindu-mi impresiile.
   În primul rând, as vrea sa spun câte ceva despre muzica, pentru ca am văzut un mesaj cu privire la DJ. As fi avut si eu mici obiecții, dar ele sint nesemnificative, pentru ca am dansat mult si cu plăcere. Dar sa jignesti DJ-ul, cum am văzut în mesajul acela, e de neacceptat! Insa cum tânărul respectiv ataca fatal si limba română, care, a propos, nu e o chestiune de modă sau de varsta, cred ca e mai bine sa-l lăsăm... dorul lui de "jamparale"!
   Alexandru spunea apoi ca pata de culoare a fost Camelia. Si restul a fost gri?... Probabil a placut-o, si nu e de condamnat. Eu n-am remarcat-o în mod special, nici n-o cunosc, si stiti de ce? Pentru ca i-am remarcat pe toți si atunci inclusiv pe ea! Toti au fost culori vii, indiferent de ținută! N-am petrecut niciodată atât de mult cu ocazia Revelionului si a fost nemaipomenit sa vad cu cata bucurie si dăruire s-au distrat toți. Cred ca putina lume a petrecut asa ca noi!
   La sfarsit, discutam cu Irina si Cristina si eram toate de acord ca n-am fi vrut sa se termine. Deși obosite frante, după trei nopți de nesomn, am fi vrut ca petrecerea sa continue. Irina spunea ca ne întoarcem la realitate. Si, e drept, am fost rupti de realitatea noastră, a fiecăruia. Uneori ai mare nevoie sa uiti de rutină, de probleme, sa dai pauza amintirilor care, pentru unii, sînt dureroase... N-am fost singuri, am fost impreuna râzând, dansând, trăind din plin aceasta iesire din timp, pentru a celebra tocmai timpul care vine...
   Foarte frumoasă locația, bravo organizatorilor, bravo Lidia, bravo participanților! Ati fost minunați cu toții! La multi ani, încă o data!

--- Terminare citat ---
Bună Alina, sunt Alexandru și cred ca ai interpretat greșit vorbele mele. La orice petrecere, exista "vedete" insensul bun al cuvântului. Oameni care aduc, "plus valoare". Eu am dansat, adevărat de 2-3 ori cu Camelia, dar și de 4-5 ori cu Tania. Nu cred ca e un criteriu de evaluare a simpatiei sau antipatie. Am început chiar cu Vasile și Dan... Nu înseamnă că îmi plac bărbații! Doar mi-am exprimat punctul de vedere, nu credeam ca cineva se va sinti ofensat. Cum, etnic, cei din familia mea, nu suntem prea romani, te rog sa ma scuzi ca nuam știut sa folosesc corect limba romana. Eu am plecat de la Tg. Mureș cât se poate de mulțumit și sper ca și ceilalți participanți, sa se fi sfințit la fel, nicidecum "gri". Un An Nou cât mai bun, îți doresc. Ciaglic

alinasilvana:
  Alexandru, ofensata? Nici vorbă! Daca as fi vrut sa fiu eu remarcată, poate, dar asa, nu! Nici nu as fi făcut niciun comentariu legat de mesajul tău, daca nu m-as fi gandit ca ar fi păcat ca cei care n-au participat si ar vrea sa stie cum a fost si-ar face o parere greșită. E cineva care spune chiar ca ar vrea sa participe la revelionul urmator (deja!) si asteapta impresii.... Sa nu creada cumva ca, daca cele trei pete de culoare, oameni deosebiți, ce-i drept, n-ar mai participa, reusita petrecerii ar fi incertă.

Dacă s-ar fi putut posta fotografii si filmulețe, imaginile ar fi fost grăitoare de la sine! Ceea ce ai spus a fost clar, nu lasa loc de interpretari greșite, poate voiai sa spui altceva, asta da...

Eu am vrut sa subliniez, doar pentru cei care n-au participat, dar vor să știe cum a fost, ca toti, fără deosebire, au fost speciali, frumosi si plini de energie. Fără să am un discurs demagogic... Eu am fost foarte plăcut impresionată de faptul că toata lumea a stiut sa se bucure cu adevărat, manifestandu-se fiecare in felul sau.

Ciaglic Alexandru:
Alina, acest forum este deschis tuturor participanților. Ma bucur ca suntem amândoi, de aceeași părere, respectiv ca a fost un Revelion reușit!
Mi-am permis sa arat pata de culoare a acestui revelion, din punctul meu de vedere, prin enumerarea a trei participanți.

Am mai participat la doua acțiuni, și de fiecare data au existat astfel de persoane care sa dea o pata de culoare. Le-am apreciat prezenta asa cum am făcut și acum. Cred nu doar ca vorbesc corect limba romana, dar si înțeleg sensul cuvintelor în aceasta limba. Numai bine. A. Ciaglic

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă