Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion 2020. Al 10-lea in Singles Camp&Travel!

<< < (21/22) > >>

Tania55:
De la Resita la Tg. Mures am facut 13 ore cu trenul !!  :( ... dar a meritat.
M-am simtit foarte bine la Revelion ... si mentionez ca am fost a treia oara in aceeasi locatie, hotel Plaza Tg. Mures !
 Servicii ireprosabile, organizare ireprosabila, atmosfera incendiara creata de toti participantii, chiar daca au venit pentru prima data la acest eveniment, deci voi merge si la sfarsitul acestui an, te asteptam si pe tine Louie.
Am cunoscut multe persoane deosebite si in acest fel, timisorencele m-au adus la intoarcere cu masina si n-am mai facut 13 ore.   :)
La multi ani, Gigi ! Ti-am simtit lipsa la Revelion, dar ti-am simtit totusi prezenta prin Lidia si prin experienta ei.
Astept cu nerabdare pozele de la Lidia ca sa mai prelungesc euforia Revelionului. :smitten:

Nelica:
A fost o experienta placuta si cea mai importanta concluzie pentru mine este ca mai vin si alta data !
Multumesc tuturor pentru asta !

Optimista:
 *|*Imbratisari cu sufletul, Oameni minunati! Revelionul a fost peste asteptari!  *|*.                                  Multumesc lui Alexandru pentru calatoria confortabila si in siguranta spre casa!

camelia fey:
...toti avem o poveste de viata, toti din cei prezenti la Revelion 2020 si-au dorit sa iasa din starea mai putina buna a povestii lor de viata si se pare ca le-a reusit din plin - a fost cu mult peste asteptari pt mine si sper ca pt toti cei ce au participat - un Revelion de exceptie!!!... oameni frumosi, deschisi la minte, cu dorinta de a se simti bine si o buna dispozitie fantastica... am venit complet singura, fara asteptari, doar cu unica dorinta de a avea parte de o colega de camera intelegatoare ... rezultatul a fost ca m-am ales cu o prietena de suflet pe viata si am cunoscut persoane de-a dreptul minunate, care au dansat si au creat o atmosfera cum rar mi-a fost sa traiesc...
... o sa revin cu placere si la urmatorul Revelion, indiferent de locatie, findca eu traiesc dupa principiul ca omul sfinteste locul ... si mi-a placut optimismul participantilor de la acest eveniment.

va transmit cu tot dragul, gandurile mele cele mai frumoase din anul ce tocmai a trecut si pt anul ce abia se contureaza!  :smitten:  :applause: 
camelia...

Tania55:
Multumim Lidiei pentru poze si filmulete, sunt minunate.
Vizionand filmuletele, petrecem inca o data Revelionul !  :kissing: :love:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă