Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Plimbari in “Targul Iesilor” si degustare de vinuri in R.Moldova 4 - 6 octombrie

<< < (11/12) > >>

costi31:

Picturile din Sala Pasilor Pierduti  se pot achizitina la preturi negociabile direct de la studenti o parte din ele...pt. cei interesati detalii Decanul Facultatii  ;)

estera:
Wow, ati vizitat foarte multe in aceasta iesire,fotografiile spun aproape totul!
Unde se afla picturile si mozaicul?

costi31:
Am scris mai sus picturile sunt la Iasi , restul Cricova și alte locuri vizitate, din păcate nu am reușit să inserez comentarii la fiecare  :) iar unele muzee nu permit fotografiatul  :) oricum sunt multe de văzut ...

oli:
Ma bucur f tare ca am avut ocazia sa vizitez Iasiul, sa fiu primita acasa la colegii nostri din SC si la Lidia. Ghizii ne-au ajutat sa intelegem mai bine istoria orasului, care este incarcat de cultura. Tot cu SC mi-am indeplinit si dorinta de a ajunge in Republica Moldova. Am fost f impresionata ca se vorbeste românește si ca toate denumirile de orase, limba oficiala e romana. Intr-adevar mancarea este savuroasa si naturala. Cricova este impresionanta cu cei 120km de pivnite de vin.

oli:
Sa nu fiu mai prejos pun si eu cateva poze :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă