Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Plimbari in “Targul Iesilor” si degustare de vinuri in R.Moldova 4 - 6 octombrie
industrialg:
Buna tuturor ! Imi pare bine ca in sfarsit am ajuns in targul Iesilor. Lidia a fost o gazda primitoare si cred ca are ea niste "pile" undeva, pe sus ;D pentru ca, desi cand am ajuns turna cu galeata, am reusit sa speriem ploaia si sa ne bucuram de turul de oras pe care ni l-a oferit.
Excursia in Republica Moldova merita toti banii, Cricova a fost peste asteptarile mele, iar satul Butuceni este un loc superb.
Si eu sunt de acord cu fetele, actiunea asta merita prelungita cu inca o zi, sunt multe de vazut.
Gabriela
Ciaglic Alexandru:
Si eu sunt de acord...cu băieții, acțiunea asta trebuie prelungita cu inca o zi, sunt multe de văzut...cu ghidul local, Nicolina! ... Lăsând gluma la o parte, a fost o excursie in care am cunoscut locurile care pentru familia tatălui meu, acolo, înseamnă... acasă! Sau, aproape acasă, Tighina fiind acum dependenta de administrația nistreana. Daca in viitor, Lidia va dori sa mărească perioada de vizitare in Rep. Moldova, cred ca Tighina are ce oferi, încât sa fie inclusa in traseul SC.
Onix:
Ne-a plăcut la tine acasă, Lidia ! :flori:
Excursia a fost interesantă, chiar dacă vremea nu a fost prietenoasă. Am revăzut oameni dragi, am vizitat locuri deosebite! O experiență inedită în Republica Moldova.
Tania55:
Da Rami ... ai dreptate, unii si-au mai prelungit excursia pe la Bacau, Piatra Neamt, Cheile Bicazului (multumesc Gabrielei, o persoana deosebita). Fiecare perioada a vietii cu avantajele si frumusetile ei. Eu ma bucur de aceasta perioada. Am plecat astazi spre Timisoara cu euforia zilelor petrecute impreuna. Intotdeauna m-am simtit bine la evenimentele S.C. Multumesc. :kissing::kissing:
costi31:
Salutari tuturor ! *|* Sper ca ati ajuns cu bine acasa ! :kissing: Si mie mi-a placut Iasiul chiar daca stau pe-aproape l-am descoperit altfel alaturi de voi si Lidia , dar cireasa de pe tort a fost excursia in R. Moldova care poate fi considerata "Raiul Petrecaretilor" si nu doar atat...
Vinurile sunt de o calitate excelenta , mancarea bio gustoasa si foarte multa , preturi f. mici la toate 8) :yeah:
Multumesc Lidiei , S.C.&T. , celor 2 ghizi locali Lucian ( Iasi ) si Nicolina ( Moldova ) pentru efortul depus ca noi sa ne simtim cat mai bine ! As mai vrea in Moldova eventual cu o noapte de cazare acolo... ::) :D
Urmeaza cateva foto ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă