Sunt Lidia, insotitorul de grup in excursia din Calimani. Eu voi ajunge la Vatra Dornei in jurul orei 12.30. Check-inul la hotel incepe de la ora 14.00
PROGRAMJoi este un program lejer, de vizitare a statiunii si de echitatie pentru cei care doresc.
Vineri :Transraraul, circuitul Pietrelor Doamnei, echitatie sau rafting
Sambata: Drumetie la 12 Apostoli si masa la stana turistica, Tinovul Poiana Stampei
Duminica: Echitatie sau rafting, plimbre si plecare spre casa
ECHITATIA se face in grup de 8 persoane, pe poteca de munte si sunt 2 variante:
- 40 minute - 35 lei (daca nu ati mai experimentat echitatia, va recomand aceasta varianta)
- 2 ore - 80 lei
RAFTING se poate face pe Bistrita, cu cei de la Salvamont Vatra Dornei, pentru grup de minim 5 persoane. Pretul este intre 140 lei si 120 lei in functie de marimea grupului. Nu era o activitate din programul excursiei dar incerc sa o includ pentru ca multi isi doresc sa experimenteze si acest lucru.
Va rog sa-mi transmiteti, pana marti seara, pe email lidiamandache5@gmail.com sau mesaj telefonic la 0743122214, cu mentionarea numelui, ce activitati optionale doriti (echitatie 40 min sau 2 ore, rafting), la ce ora ajungeti joi si la ce ora plecati duminica, pentru a face programarea. Este o perioada aglomerata s e nevoie sa rezervam din timpECHIPAMENT1. Rucsacel pentru bidonul cu apa, o gustare, haina de ploaie, tricou de schimb, bluza termica.
2. Ghete de drumetie pentru traseele de vineri si sambata. Traseul este pe drum pietruit, prin padure, cu portiuni in panta si necesita incaltaminte cu talpa adecvata.
3. Pantaloni lungi lejeri, impermeabili, tricouri, hanorac, haina de ploaie.
MESEMicul dejun si cina sunt incluse in pretul pachetului turistic. Cina este una de grup cu ciorba, fel principal si desert.
Pranzul:
- vineri la coborarea de pe Rarau oprim la o pastravarie din Pojorata pentru masa. O portie de pastrav la gratar sau prajit cu mamaliguta si usturoi este 22 lei.
- sambata, la coborarea de la 12 Apostoli, ne oprim la o stana turistica. Meniul este 50 lei (antreuri cu branza si preparate de casa, palinca sau afinata, balmos si oaie la ceaun in stil traditional)