Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tailanda, plaja, insule, fun 31 ianuarie - 11 februarie 2020
ESTELU:
Buna ziua
e super perioada 25 ian-4 feb.2021 ptr Thailanda,vreau sa merg, o vizez de mult.
ce zici Sandu o comitem?
sa aveti o zi placuta!
admin:
Am ajuns astazi la amiaza in Bangkok. Vremea este faina, nu e foarte cald, iar seara este o adevarata placere sa te plimbi. Hotelul este amplasat langa parcul Lumpini, tocmai m-am intors de acolo. Lumea este absolut normala aici, la fel cum era si in Vietnam si Cambodgia, de unde am venit. Isteria si exacerbarea este in Europa si America de Nord, aici nimeni nu are treaba cu virusi, paravirusi, coronavirusi si alte vietuitoare din astea. Pe aeroport se face un control in tranzit al temperaturii calatorilor, s-a amanat cu o luna-doua sosirea grupurilor de chinezi, masuri firesti cand se intampla ceva de genul asta.
Peste cateva saptamani totul va fi uitat, sau macar nebagat in seama, asa cum se intampla aici. Lumea alerga in parc, la hotel un grup de turisti se pregatea sa mearga la golf, iar pe strada e forfota obisnuita...
Ne vedem peste exact doua zile, am sa va astept impreuna cu Peter, ghidul nostru de Bangkok. Mergem impreuna la hotel, (trebuie sa va spun ca este unul exceptional, sunt impresionat de ce am gasit aici) facem check in-ul, un refresh si cu cei care nu sunt prea obositi, mergem impreuna sa luam cina. Drum si ganduri bune, sa ne vedem cu bine!
ANCUTA66:
Multumesc de informare si de incurajari. Sa ne vedem cu bine.
Dana T:
Multumim pentru info Gigi, sa ne vedem sanatosi! Sunt vesti imbucuratoare!
DanaDumitrascu:
Multumim Gigi ! Inca putin si incepe vacanta !! *|* *|* *|*
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă