da as vrea sa vin , insa imi este asa cumva daca nu cunosc pe nimeni!nu sunt o frumusete si asta m-a facut intotdeauna sa stau mai mult la colt
Draga @octy, bine ai venit printre noi si sper sa scapi aici de complexe de genul asta. Hai sa-ti zic un pic despre mine, despre cum gindeam acum citiva ani si ce probleme de imagine imi faceam pe marginea chestiei asteia "urit/frumos" peste care eu am trecut. Ma consideram... hai sa zicem nu suficient de dragut pentru ca o femeie sa se uite la mine. Si stii de ce? Nu pentru ca as fi fost ne-dragut, ci pentru ca sunt mic de statura. Am 1,50 si un pic si eram al naibii de demoralizat ca pina si femeiile de talia mea se uitau tot dupa aia de 2 metri. Mi-am dat insa seama ca asta e un complex care nu isi are rostul, pentru ca unei femei care stie sa vada dincolo de ambalaj, nu-i va pasa de aspectul asta iar aia care nu stie, oricum nu intra in targetul meu. Asa ca acum nu mai am probleme sa ma ridic pe virfuri pentru a pupa o femeie

Daca eu consider ca merita

Problema psihologica pe care nu am depasit-o inca si cu care mai lupt, e de cu totul alta natura si o poti citi aici daca vrei:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,136.msg7231.html#msg7231Nu fi dezamagita, pentru ca cine va putea vedea frumusetea din interiorul tau, o va vedea si pe cea din exterior, pentru ca aia interioara se reflecta. Ti-o spun ca barbat caruia mi s-a intimplat sa cunosc o femeie care fizic nu o gaseam nici macar draguta dar pe masura ce ii descopeream frumuseatea interioara, o gaseam din ce in ce mai frumoasa si fizic. Eu asa functionez.
Asadar, curaj! Foloseste-ti frumusetea interioara. Iar cind persoana potrivita se va afla pe receptie, frumusetea exterioara va veni de la sine.