Autor Subiect: Cum se distreaza, tineretul de la 30 de ani in sus?  (Citit de 42545 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline anamama13

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1227
Răspuns: Cum se distreaza, tineretul de la 30 de ani in sus?
« Răspuns #60 : Luni, 05 Aprilie 2010, 17:45 »
da, draguto, o sa mai vb... dar tot nu ne-ai spus ce oras ar fi mai aproape de tine....
Soarele va rasari si maine ! Totul este sa poti rezista pana atunci....

Offline ennia

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
« Răspuns #61 : Luni, 05 Aprilie 2010, 17:54 »
Bucuresti,Constanta....chiar si Ploiesti...depinde...habar nu am unde exista astfel de cluburi

Offline anamama13

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1227
« Răspuns #62 : Luni, 05 Aprilie 2010, 18:22 »
ele inca nu exista...practic... noi le vom cladi.... asa ca, deja in bucuresti exista un nucleu....
Soarele va rasari si maine ! Totul este sa poti rezista pana atunci....

Offline capsuna

• Hero Member
  • Mesaje postate: 724
« Răspuns #63 : Luni, 05 Aprilie 2010, 18:31 »
Poti veni la intalnirea de la Bucuresti pe 17 aprilie, piata Universitatii, ora 17. Vei fi  bine primita.

Offline ennia

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
« Răspuns #64 : Luni, 05 Aprilie 2010, 20:10 »
unde,in piata universitatii?exista o locatie sau pur si simplu in aer liber?

Offline capsuna

• Hero Member
« Răspuns #65 : Luni, 05 Aprilie 2010, 20:12 »
Citeste in topicul Singles Camp - Buuresti. Locatia este terasa restaurantului Pescarul.

Saturnianul

• Vizitator
Răspuns: CUM SE DISTREAZA, TINERETUL DE LA 30 DE ANI IN SUS?
« Răspuns #66 : Luni, 05 Aprilie 2010, 21:10 »
da as vrea sa vin , insa imi este asa cumva daca nu cunosc pe nimeni!nu sunt o frumusete si asta m-a facut intotdeauna sa stau mai mult la colt

Draga @octy, bine ai venit printre noi si sper sa scapi aici de complexe de genul asta. Hai sa-ti zic un pic despre mine, despre cum gindeam acum citiva ani si ce probleme de imagine imi faceam pe marginea chestiei asteia "urit/frumos" peste care eu am trecut. Ma consideram... hai sa zicem nu suficient de dragut pentru ca o femeie sa se uite la mine. Si stii de ce? Nu pentru ca as fi fost ne-dragut, ci pentru ca sunt mic de statura. Am 1,50 si un pic si eram al naibii de demoralizat ca pina si femeiile de talia mea se uitau tot dupa aia de 2 metri. Mi-am dat insa seama ca asta e un complex care nu isi are rostul, pentru ca unei femei care stie sa vada dincolo de ambalaj, nu-i va pasa de aspectul asta iar aia care nu stie, oricum nu intra in targetul meu. Asa ca acum nu mai am probleme sa ma ridic pe virfuri pentru a pupa o femeie  ;D Daca eu consider ca merita  :P

Problema psihologica pe care nu am depasit-o inca si cu care mai lupt, e de cu totul alta natura si o poti citi aici daca vrei: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,136.msg7231.html#msg7231

Nu fi dezamagita, pentru ca cine va putea vedea frumusetea din interiorul tau, o va vedea si pe cea din exterior, pentru ca aia interioara se reflecta. Ti-o spun ca barbat caruia mi s-a intimplat sa cunosc o femeie care fizic nu o gaseam nici macar draguta dar pe masura ce ii descopeream frumuseatea interioara, o gaseam din ce in ce mai frumoasa si fizic. Eu asa functionez.

Asadar, curaj! Foloseste-ti frumusetea interioara. Iar cind persoana potrivita se va afla pe receptie, frumusetea exterioara va veni de la sine.

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #67 : Luni, 05 Aprilie 2010, 21:26 »
Bine ai venit @ennia, iti urez de pe planeta Saturn. Sa stii ca m-ai dat gata cu sintagma aia, "fiinta robotizata". De ce? Pentru ca mi-ai adus aminte cum inca ma mai simt eu de multe ori si pentru ca mi-ai oferit un nou imbold de continua o povestire exact pe aceasta tema, a fiintei umane robotizate. O povestire din care am deocamdata numai prologul dar acum mi-a venit pofta sa o continui :)

Situatia pare complicata din ce ai zis tu, poate chiar este, dar sunt convins ca totul are o rezolvare. Incearca macar sa "gusti" cum e sa nu mai fii o fiinta robotizata. Sunt convins ca iti va placea si, din acel moment, vei incepe sa cauti solutii sa nu te mai intorci acolo iar singuratatea ta va disparea.

PS: Daca imi e permis, as pune un link catre inceputul de povestire, nu vreau sa se creada ca imi fac reclama la blog. Poate unii vor regasi cuvintele acelea la fel de reconfortante cum le-am gasit si eu. Scrisul este mai mult decit unul din hobby-urile mele, este o froma de terapie interioara.

Offline capsuna

• Hero Member
« Răspuns #68 : Luni, 05 Aprilie 2010, 21:29 »
Saturnianule e usor sa dai sfaturi, dar nu prea e usor sa cobori din carusel... Eu ma simt abrutizata de munca nu robotizata, e si mai naspa...

Offline FIF

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 83
  • cine urca mai sus?
Răspuns: CUM SE DISTREAZA, TINERETUL DE LA 30 DE ANI IN SUS?
« Răspuns #69 : Luni, 05 Aprilie 2010, 21:37 »
nu sunt o frumusete si asta m-a facut intotdeauna sa stau mai mult la colt
te inteleg perfect ... am visat mereu sa arat ca ..... parca mai conteaza ca cine visam sa arat!!! complexul asta e din interior ... am descoperit ca sunt multe femei care ma plac pentru "ceea ce sunt" si mai putin pentru "cum sunt" !
am vrut sa incep raspunsul asta cu : hihihihihi ... sper sa intelegi ca un mosulica ca mine a descoperit asta tarziu... tu mai ai sanse! bafta

Offline capsuna

• Hero Member
« Răspuns #70 : Luni, 05 Aprilie 2010, 21:38 »
Cati ani ai mosule?

Offline FIF

• Jr. Member
  • **
  • cine urca mai sus?
« Răspuns #71 : Luni, 05 Aprilie 2010, 21:51 »
nu raspund la provocari ! eventual .... doar daca vin din partea "citricelor"  ;D :) ;D

Offline capsuna

• Hero Member
« Răspuns #72 : Luni, 05 Aprilie 2010, 21:52 »
Hai draga spune...ca doar nu esti femeie!

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #73 : Luni, 05 Aprilie 2010, 21:53 »
Hai draga spune...ca doar nu esti femeie!

...Sau poate este??? ;D :D :o

Offline FIF

• Jr. Member
  • **
  • cine urca mai sus?
« Răspuns #74 : Luni, 05 Aprilie 2010, 21:55 »
@capsuna ... iubito, am scris asta amu muuuullllltttttt timp : 46 in acte, 21 in inima!
@carmentoma ... sau poate fi ala din po(z)na!