Arhiva > Arhiva

Cum se distreaza, tineretul de la 30 de ani in sus?

<< < (17/40) > >>

carmentoma:
(Eu nu ma balbai decat cand vorbesc! !! ;D :D :o ::)

FIF:
chiar am @carmen ... dar asta chiar e una din cele mai frecvente, si faine distractii ... o lupta a mintilor, a argumentelor, a dramatizarii situatiilor uneori banale! de asta nu-i intelegem pe nemti! hihihihi

carmentoma:

--- Citat din: FIF din Luni, 05 Aprilie 2010, 22:49 ---chiar am @carmen ... dar asta chiar e una din cele mai frecvente, si faine distractii ... o lupta a mintilor, a argumentelor, a dramatizarii situatiilor uneori banale! de asta nu-i intelegem pe nemti! hihihihi

--- Terminare citat ---

Depinde de cat de mult ne luam in serios! Se poate glumi si se poate vorbi serios, cand e cazul! Tine de  context!

Catherinna:

--- Citat din: FIF din Luni, 05 Aprilie 2010, 22:49 ---chiar am @carmen ... dar asta chiar e una din cele mai frecvente, si faine distractii ... o lupta a mintilor, a argumentelor, a dramatizarii situatiilor uneori banale! de asta nu-i intelegem pe nemti! hihihihi

--- Terminare citat ---

Ca sa demonstrezi ca ai in inima doar 21, vino la jocuri si lasa seriozitatea varstei masculine ca nu face bine , mai relaxeaza-te putin .

carmentoma:

--- Citat din: Catherinna din Luni, 05 Aprilie 2010, 23:00 ---

--- Terminare citat ---

Ca sa demonstrezi ca ai in inima doar 21, vino la jocuri si lasa seriozitatea varstei masculine ca nu face bine , mai relaxeaza-te putin .

--- Terminare citat ---

Are 21, nu 7! Probabil de-aia ;D :o nu vine!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă