Arhiva > Arhiva

Cum se distreaza, tineretul de la 30 de ani in sus?

(1/40) > >>

octy:
MA CONSIDER UN OM DE VIATA, NU SUNT PERFECTA, DAR ASTA NU E CEVA IESIT DIN COMUN , AM 31 DE ANI SI NU MAI AM CU CINE MA DISTRA, STA LA UN PAHAR DE VORBA!CREDETI CA AM DEVENIT PREA BATRANA????????????

carmentoma:
Daca tu esti batrana, eu ce sa mai zic? ;D Desi, cand eram de varsta ta ma simteam mult mai in varsta decat acum , cu cel putin 10 ani! Varsta e o stare de spirit!  Intreaba tu fetele care au venit la intalnirea din Club Singles Camp - Bucuresti, cam cati ani am eu , din punct de vedere psihic! Ai sa fii uimita! :D

octy:
ai fost la acea intalnire?
si cum a fost?ai cunoscut dinainte pe cineva?

carmentoma:
   Nu, draga mea! Tot ceea ce am stiut si felul in care le-am cunoscut, a fost doar cat s-au lasat ele "descoperite" pe forum! M-a bucurat enorm sa constat ca felul cum le-am perceput aici a fost si ce am gasit si "fata in fata", ba chiar totul la superlativ! Sper ca ma credeti pe cuvant cand va spun toate acestea, ca nu am nici un interes ascuns sa "infloresc" lucrurile! Tot ceea ce mai vreau sa adaug este ca nimic nu e intamplator si nimeni nu e singur, daca priveste putin in jur, chiar si aici, in lumea virtuala! De aceea te sfatuiesc: deschide-ti sufletul, chiar daca la inceput iti va parea ca e greu!

adria:
multumim, carmen
octy, crede-o pe cuvant
la un moment dat  marcutza a zis "fetelor, maine o sa ne vedem pe youtube"
a fost atata veselie!!!!!!!!!!!!
si data viitoare, nu ezita, vino si tu

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă