Arhiva > Arhiva
Cum se distreaza, tineretul de la 30 de ani in sus?
capsuna:
Bine ai venit printre noi! Bineinteles ca nu mai esti singura odata ce esti printre noi.
De unde esti?
ennia:
Sunteti activi pe forum! O veste buna! Din jud.ialomita sunt.Ma gandeam ca e un forum ok,insa am citit discutiile.Se mai strecoara si rautaciosi/se pe forum.
capsuna:
Sunt discutii pro si contra. Daca ar fi numai vorbe cuminti si potolite ne-am plictisi. Un pic de antren mai e necesar din cand in cand, iar unii nu stiu si nici nu vor sa fie politicosi. Ca si in viata de toate zilele.
anamama13:
--- Citat din: ennia din Luni, 05 Aprilie 2010, 16:18 ---Sunteti activi pe forum! O veste buna! Din jud.ialomita sunt.Ma gandeam ca e un forum ok,insa am citit discutiile.Se mai strecoara si rautaciosi/se pe forum.
--- Terminare citat ---
bine ai venit pe aici... sper sa ramai la noi... si sa nu sperii .... cu "aia"... se rezolva daca ai un lacat ptr gurita ta, o maturica ptr orgoliul lor si niste osanale la bax ptr ego-ul lor super dezvoltat....
ennia:
Ai dreptate si tu,numai ca viata te oboseste atat de mult uneori,incat cauti numai pacea si linistea.Pe mine nu m-ar plictisi oamenii cu valori morale;sunt un miletant al armoniei.In fine,nu ma deranjeaza remarcile nepoliticoase sau rautatile....le pun pe seama infantilitatii.
Spune-mi ,ai fost vreodata in vreo tabara sau vacanta single?Ma bate gandul sa ma inscriu,dar am unele indoieli.Eu nu ma prea aventurez in necunoscut.Incerc sa fac ceea ce trebuie in viata,astfel incat sa-mi pastrez echilibrul interior,pentru ca de integritatea mea psihica si fizica mai depind doua sufletele.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă