Arhiva > Arhiva
Cum se distreaza, tineretul de la 30 de ani in sus?
pe_jumate:
am priceput, draga admin, si marturisesc ca esti intr-adevar un optimist cum nu-i altul sub soare.. :)
nu pot sa fac altceva decat sa te admir si sa iti doresc sa ramai tot asa chiar si atunci cand poate o sa ai clipe de ezitare incercand sa 'echilibrezi' atatea primadone si primadoni in desfasurare, care mai de care mai dezlantuiti in zbaterea de a scapa de frustrari si inhibitii..
si mai presus de toate, sper sa ma pastrezi si pe mine pe undeva prin preajma, la matura sau la vreun workshop, desi poate spun uneori prea direct anumite lucruri..
carry on! :)
admin:
On the half, cred mult in tot ce este sincer si direct, prefer lucrurile mai putin placute dar sincere, decat falsitatea dulce si amagitoare...Am sa raman asa...
pe_jumate:
sure, asa sa ramai, ca e nevoie de un stejar urias ca sa duca proiectul asta in spinare.. (ghioceii sunt buni la vesti de primavara, nu la lucrari de sustinere a tuturor cuconitelor necajite si pline de speranta de pe aici;))
almi_gabi:
Iata-ma fetelor - gasca Ice Age 4!
Toate am fost extraordinare, fiecare a adus un plus de culoare. Dinamismul si antrenul adunate intro nota de veselie au definit seara "veveritelor"
pe_jumate:
dearest awana, could you please be more specific pentru babatiile curioase care nu pricep inca ce e cu atatea veverite pe metrul patrat? :)
thx indeed
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă