Arhiva > Arhiva

Cum se distreaza, tineretul de la 30 de ani in sus?

<< < (39/40) > >>

EUGENIA110:
Nu, Crista, nu merg mai deloc la evenimente pentru ca nu am cu cine, nu am masina si ar trebui sa schimb mai multe mijloace de transport ca sa ajung undeva, nu-mi place sa circul dupa ce se intuneca pe strazi......Distractia mea saptaminala o reprezinta mersul la piata sau magazinele din zona. S-ar putea ca peste citeva luni, cind pensiile vor fi mai mici, pentru mine si piata sa fie o "distractie" mai greu accesibila. :(

Crista:
nici eu nu prea merg si mereu ma cert pentru asta ,ma acuz de comoditate,dar de fapt,la sfarsitul zilei sunt foarte obosita si tot aman,apoi la sfarsit de saptamana apar si nevoile / dorintele celorlalti si  am atata bucurie sa ii ajut sa si le indeplineasca .Apoi imi spun : lasa ca la pensie o sa am timp mai mult... Si asa se cam trec toate,cu speranta  ...

silviu:

--- Citat din: eugenia110 ---din pacate, nu pot minca produse din carne afumate, brinzeturi grase sau cascaval afumat
--- Terminare citat ---
toata lumea ar trebui sa se fereasca de afumaturi.
--- Citat din: eugenia110 ---am vrut numai dulciuri traditionale, gemuri naturale
--- Terminare citat ---
magiunul de prune produs de fabrica din topoloveni este foarte bun.

EUGENIA110:
Mezelurile afumate si, in general, produsele din carne imi plac foarte mult, insa acum un an, in colecistul meu s-a format "un diamant" de 3 cm., am fost nevoita sa ma operez si acum tin regim; dar nu-i nimic, e bine pentru organism si, de ce nu? si pentru bugetul propriu. Cit despre magiunul de prune de la Topoloveni - este excelent, merge cu piine prajita sau ca ingredient pe o prajitura de aluat fraged, eventual si cu nuci.

emanuellen:
Va pup pe toti,scuze dar nu am stiut cum si unde sa includ tema,E ziua Mamei si as dorii sa felicit Mamele si sa le doresc tot binele din lume,sanatate si copii buni.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă