Arhiva > Arhiva
Cum se distreaza, tineretul de la 30 de ani in sus?
mikyboy:
si aici a patruns acest qiao90...
EUGENIA110:
Maria, si eu am cazut vara trecuta (deci, nu era gheata!!!) pe o trecere de pietoni in Centrul Civic, impiedicindu-ma ca o neatenta de o piatra si am fost fericita ca doi pusti( nu stiu daca impreuna insumau virsta mea) s-au oferit sa-mi oblojeasca zdreliturile de pe genunchi, in timp ce rochia de matase se strinsese strategic in partea superioara a corpului. ;D Ce m-am mai distrat....
luciamanta:
--- Citat din: EUGENIA110 din Joi, 15 Aprilie 2010, 19:58 ---Maria, si eu am cazut vara trecuta (deci, nu era gheata!!!) pe o trecere de pietoni in Centrul Civic, impiedicindu-ma ca o neatenta de o piatra si am fost fericita ca doi pusti( nu stiu daca impreuna insumau virsta mea) s-au oferit sa-mi oblojeasca zdreliturile de pe genunchi, in timp ce rochia de matase se strinsese strategic in partea superioara a corpului. ;D Ce m-am mai distrat....
--- Terminare citat ---
Scuze, locuiesti cumva in Centrul Civic, pe langa Casa Poporului?
EUGENIA110:
Nu, Lucia, locuiesc la Oraselul Copiilor, linga parc, atunci mergeam spre dentist.
mikyboy:
am remarcat o crestere a numarului de roleri prin parc si interesant si fete... frumos devine tot mai placut sa te dai cu rolele prin parc...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă