Arhiva > Arhiva

Cum se distreaza, tineretul de la 30 de ani in sus?

<< < (4/40) > >>

marcutza:
da @adria :* optimismul e peste cota apelor dunarii :))) draga de ea :*
scumpa noastra carmen, draga de awana, si curajoasa adria :)

carmen, te rog sa imprumuti carnetelul si pixul uneia din chimiste(ups:P)sa sa-ti notezi explicatia BELEA :)))) notezi?:D

adria:

--- Citat din: marcutza din Duminică, 28 Martie 2010, 21:58 ---da @adria :* optimismul e peste cota apelor dunarii :))) draga de ea :*
scumpa noastra carmen, draga de awana, si curajoasa adria :)

carmen, te rog sa imprumuti carnetelul si pixul uneia din chimiste(ups:P)sa sa-ti notezi explicatia BELEA :)))) notezi?:D

--- Terminare citat ---

hei, dar marcutza unde e?
octy, esti binevenita in club

marcutza:
fiti atente aici :))) DANS da? a' la IceAge4 :D :)))

octy:
MULTUMESC ADMIN!
AM SA IAU LA CUNOSTINTA!

marcutza:
marcutza, te rog lamureste-ma: "e BELEA" e de rau, sau e de bine? Ca vorbesc eu si awana , in medie, cat pentru un om normal, stiu si ti-am mai zis!!   Crezi ca nu e loc de inca una asemenea mie? A fost mai mult decat poti tu suporta?!? Ca data viitoare tac, daca asa e mai bine! (Sa nu ma crezi: mint cu nerusinare!  )

am ramas datoare aseara si imi cer mii de scuze draga mea @carmentoma :*
la noi, bucuresti/capitala cuvantul BELEA e folosit atunci cand vrei sa exprimi ceva ce iti place enorm, ce te-a impresionat la modul cel mai placut cu putinta. deci e un cuvant ce exprima admiratie :)
asta am eu pt tine, pt awana, adria vizavi de intalnirea IceAge4 :* si pt ca am spus ca awana sa nu devina altceva decat este e valabil pt ca niciuna dintre noi sa NU se schimbe in ceva ce nu este :) fiecaruia ne sta f bine asa cum am aflat ca suntem si vom fi, sambata seara :)
tu draga mea ai fost la inaltime prin exuberanta si capacitatea de a ridica dialogul la rangul de minune :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă