Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019

<< < (9/11) > >>

cozmyn1:
Salut la toata lumea!   :)

Din motive personale nu mai pot sa merg in excursia Drumetii din Transfagarasan din perioada 2-4 August!  :-[

In situatia actuala, daca este cineva care si-a dorit sa mearga si nu a gasit loc, rog sa ma contacteze pentru a putea sa-i cedez locul meu!

Mobil: 0740870799.
mail: cozmyn1@yahoo.com

Multa distractie la toata lumea!
Cosmin - Brasov

livia_vl:
Buna ziua,

Vine cineva din directia Rm. Valcea Sibiu?

Dan-Mihail Voicu:
Buna seara!!!
Este cineva care vine pe Transfagarasan, cu masina, prin Pitesti?
Intreb pentru ca eu, incepand cu 1 august sunt pieton :rtfm: si apelez la ajutorul vostru, poate ne grupam la combustibil, cafea, apa, s.a. pentru drum...
Nr meu de telefon este 0754295969.
Multumesc!!!

cozmyn1:

--- Citat din: Bon Voyage - interne din Marți, 23 Iulie 2019, 10:39 ---Pe baza achitarii integrale a excursiei cu transport inclus, noi avem urmatoarea lista :

Transport Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur (630 km)
1. Ionel B.
2. Radu T.
3. Vasile I.
4. Cosmin B. ( urcare Brasov )
5. Dan Mihai V.
6. Mihaela T.
7. Olivia B.
8. Nina P.
9. Camelia M.
10. Adriana Sta.
11. Camelia I.
12. Violeta N.
13. Verona P.
14. Adriana Sto.
15. Gabriela S.
16. Virginica S.

Cei inscrisi care nu se regasesc pe aceasta lista, inseamna ca au optat pentru transport propriu. Noi ne straduim mereu sa venim in intampinarea participantilor cu organizarea transportului la excursii, dar intotdeauna trebuie sa existe un numar optim de participare la acesta.

--- Terminare citat ---

Buna ziua,

Cand o sa fie plecarea? O sa fim contactati , sau o sa avem vreun numar de la sofer?

Multumesc,
Cosmin B (Brasov).

cozmyn1:

--- Citat din: cozmyn1 din Miercuri, 24 Iulie 2019, 16:35 ---Salut la toata lumea!   :)

Din motive personale nu mai pot sa merg in excursia Drumetii din Transfagarasan din perioada 2-4 August!  :-[

In situatia actuala, daca este cineva care si-a dorit sa mearga si nu a gasit loc, rog sa ma contacteze pentru a putea sa-i cedez locul meu!

Mobil: 0740870799.
mail: cozmyn1@yahoo.com

Multa distractie la toata lumea!
Cosmin - Brasov

--- Terminare citat ---

Buna ziua,

Locul nu mai este disponibil!
Cosmin B.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă