Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019

<< < (10/11) > >>

Camelia M:
Buna! Maine sau joi or sa apara pe prima pagina a subiectului informatii despre transport: nume si nr tel sofer, nr masina. Ora de plecare si orele aproximative pt conexiunile de pe traseu sunt deja postate

Augustin/Gusti:
In atentia celor care participă la această acțiune, echipamentul ptr. tura montana este foarte important.BOCANCI de munte sau ghete de munte, NU ghete de oras, NU sandale, NU adidași.
Echipament necesar:
 Bocanci sau ghete de munte
 Pantaloni lungi
 Bluze, tricouri 1, 2 de schimb
 Geaca ptr. vânt
 Pelerina de  ploaie
 Rucsac
 Bete trekking
 Ochelari de soare
 Crema de protecție solară
 Accesoriu protectie contra soarelui ( șapcă, pălărie, buff)
 Recipient ptr apa.
Echipamentul de munte este obligatoriu . Cine nu este  echipat corespunzător  nu participa la drumetie

oli:
 ajunge cineva vineri seara la cabana cu transport propriu?

oli:
adica nu stiu daca pot pleca maine dimineata de la munca si ma gandeam daca ma pot jonctiona cu cineva. sung din Bucuresti..as putea lua ceva pana la Sibiu

Dan-Mihail Voicu:
Salutare!!!
Referitor la plecarea din Bucuresti, am vazut ca sunt pe lista de transport, deoarece, din greseala, am achitat 570 lei si nu 480 lei. Asta e, greseala se plateste (90 lei = 10 litri de vin pierduti...  >:( ).
Asadar, sa nu ma asteptati in Bucuresti, am sa vin din Pitesti si ne vedem la Cabana Balea Cascada, in jurul orei 11:00.
Sa aveti drum lin si sa veniti cu veselie si buna dispozitie!!!
Dan Voicu, Pitesti.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă