Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
spirit jucaus:
Camelia, n am fost atenta sa vad ca esti tot din Constanta :slap:, ma simt mai in siguranta cu trenul , desi va fi o aventura cu ora la care ajung in Bucuresti...voi pleca cu IR-1821 - (20:45) Constanta - Bucuresti Nord (23:20)...oricum noaptea-i compromisa...la ceas din noapte...pe drum |o
VERONA:
--- Citat din: spirit jucaus din Marți, 16 Iulie 2019, 21:23 ---Camelia, n am fost atenta sa vad ca esti tot din Constanta :slap:, ma simt mai in siguranta cu trenul , desi va fi o aventura cu ora la care ajung in Bucuresti...voi pleca cu IR-1821 - (20:45) Constanta - Bucuresti Nord (23:20)...oricum noaptea-i compromisa...la ceas din noapte...pe drum |o
--- Terminare citat ---
Buna!
Adresa mea de mail verona_lisi@yahoo.com, vorbim si cautam impreuna variante.
O seara faina, tuturor!
Camelia M:
Buna! Sunt din Slobozia, mai aproape de Bucuresti dar mai greu de ajuns din cauza legaturilor aproape imposibile dintre Slobozia si Ciulinita cu CFR.
O sa incerc sa ajung de joi seara in Bucuresti.
Daca Bogdan merge cu masina personala vineri dimineata as putea ajunge la autostrada sa ma luati si pe mine.
Bogdan Predescu:
Dragilor,
Repet dinnou intentia de a veni din Constanta cu masina. Subscriu la ideea Veronei ca este mai funny cu microbuzul dar mie unul imi este putin "peste mâna". Asadar, cum va este mai convenabil, oferta ramane deschisa. Am inteles ca suntem trei sau patru persoane din Constanta. Nr meu de tel. este 0721037747.
Nina Petre:
Bună Bogdan,
mulțumim pentru ofertă!
Dacă vom afla că nu avem transport organizat s-ar putea să faci preselecție...ai putea stabili chiar niște reguli de bază! :giggle:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă