Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019

<< < (6/11) > >>

Gabriela11:
1. Nina Petre
2. Camelia M.
3. Violeta N.
4. Mihaela T.
5. Olivia B.
6. Adriana S.
7. Camelia I.
8. Vistiana L.
9. Adriana Stoicescu                                                                                                                                                                                               
10.Florian T.
11. Gabriela S (Ploiesti)

VERONA:

--- Citat din: Bogdan Predescu din Miercuri, 26 Iunie 2019, 15:28 ---Buna ziua,

M-am inscris astazi  26 Iunie pe unul din cele doua locuri disponibile/listate. Voi veni cu masina pe drumul clasic Constanta-Bucuresti-Brasov-Sibiu. Asa ca, daca cineva doreste sau are dificultati cu transportul, cu mare drag, poate veni cu mine

--- Terminare citat ---

Bună, Bogdan!

Sunt  Verona, locuiesc în Constanța  și  propunerea ta privind transportul este binevenită, fiind dificil de găsit. Dar vin  cu o alternativă ,  putem merge  până la București  și din București să mergem cu microbuzul ( dacă vom reuși să fim 15 persoane).  Este foarte  fain și  distracția începe de cele mai multe ori, din microbuz. Ce părere ai?

spirit jucaus:
Binețe tuturor !   :) mai ales celor din Constanța  ;) ,ma bucur sa regasesc si in aceasta excursie oameni de la mare. Verona, eu merg cu trenul spre Bucuresti. Daca vrei ne auzim la un tlf.

Camelia M:
Buna!
Spirit jucaus cu ce tren te gandesti sa ajungi la Bucuresti? Am vazut ca plecarea e la 6 si nu am gasit ceva care sa ajunga asa dimineata.

VERONA:

Salutare, tuturor!

Este adevarat, Camelia. Primul tren pleaca din Constanta la 5:20 si primul autobuz la 5:45. In afara de masina personala, ar mai fi 2 variante: o cursa BlaBlaCar (daca ai noroc sa gasesti, eu am avut ;) ) sau cu cele care merg la aeroport  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă